Veilig en zorgeloos winkelen?

Samen nemen we de beste voorzorgen

Winkelen bij Dreambaby moet in alle rust en vooral veilig kunnen. Daarom hebben we hier de richtlijnen en maatregelen voor je opgesomd die je volgende bezoek zorgeloos doen verlopen.

Hou op elk moment 1,5 meter afstand tussen jou, de andere klanten en de winkelmedewerkers.

Probeer alleen artikelen die je koopt aan te raken. Wil je een artikel grondiger bekijken? Vraag gerust om hulp bij onze medewerkers.

Betalen? Elektronisch is snel, eenvoudig en veilig. Of vermijd de betaalterminal helemaal en betaal contactloos met je bankkaart of de Xtra-app op je smartphone.

Er staat materiaal voor je klaar om je winkelkar te ontsmetten.

We voorzien handgel in de winkels.

We beperken het aantal klanten in de winkel.

Het dragen van een mondmasker is verplicht in onze winkels.

Elke medewerker respecteert de gevraagde afstand van 1,5 meter.

Cadeautje inpakken? We voorzien geschenkpapier voor je om thuis aan de slag te gaan.

En er is meer!

Naast deze beschermingsrichtlijnen en -maatregelen kan je op nog meer handige services rekenen: Click & Collect en de geboortelijst afhaalservice.

Click & Collect: 3 uur later afhalen!

Een Click & Collect haal je op in een Dreambaby-winkel of DreamLand-winkel met Dreambaby Shop. Heb je voor 15.30 u. gereserveerd? Dan kan je je artikelen binnen 3 uur ophalen in je gekozen winkel! In onze FAQ lees je alles over deze handige dienst.

Afhaalservice voor geboortelijsthouders

Legde je een geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze afhaalservice. Maak hiervoor telefonisch een afspraak met je thuiswinkel. We leggen dan de betaalde artikelen van je geboortelijst klaar, zodat jij ze veilig en snel kan afhalen.

Persoonlijk advies, in de winkel én digitaal

Als toekomstige of kersverse ouder heb je vaak heel wat vragen. Wil je advies over een babyfoon, wandelwagen of een ander artikel? Maak een afspraak in de winkel of boek een video call via Whatsapp met een van onze babyspecialisten voor persoonlijk advies.

Maak een afspraak

Meer tips voor een extra vlot bezoek aan Dreambaby? Op onze speciale Corona FAQ-pagina vind je een antwoord op de meestgestelde vragen.