Je hebt het ongetwijfeld al vernomen: niet-voedingswinkels, en dus ook Dreambaby en DreamLand met Dreambaby-shop, mogen terug open. Wat fijn dat we jullie weer kunnen verwelkomen! Onze winkels zijn vanaf 1 december open op onze normale openingsuren. Er is voor ons niets belangrijker dan dat jij goed voor jezelf en je gezin kan zorgen. Daarom kan je ook in deze uitdagende periode altijd op ons rekenen, in een veilige omgeving en met oog voor de geldende veiligheidsregels.

Snel afhalen? Click & Collect

Snel, eenvoudig en veilig shoppen bij Dreambaby? Dat doe je met onze gratis service Click & Collect!

Heb je je favoriete artikel gespot en is wachten niets voor jou? Check met Click & Collect of het beschikbaar is in je Dreambaby-winkel of DreamLand met Dreambaby-shop en plaats je reservatie. Reserveer je voor 15.30 u. online? Dan kan je binnen 3 uur je bestelling afhalen en in de winkel betalen. Reserveer je op een later tijdstip? Dan kan je je reservatie de volgende dag in je Dreambaby-winkel of DreamLand met Dreambaby-shop afhalen.

Dreambaby.be blijft 24/7 open

Je kan ook altijd terecht op onze webshop voor alle essentiële babyspullen

  • Reserveer je artikelen via Click & Collect en haal je pakje snel en veilig af in jouw dichtstbijzijnde Dreambaby-winkel of DreamLand met Dreambaby-shop.
  • Reserveer je artikelen en haal je reservatie samen met je boodschappen af in het afhaalpunt van je Colruyt- of OKay-winkel.
  • Of laat je artikelen vanaf € 60 gratis en veilig bij je thuis leveren. Voor grotere artikelen is de thuislevering gratis vanaf € 250. In onze FAQ lees je hier alles over.
  • Hou er rekening mee dat door het succes van de webshop de levering langer duurt dan normaal. Je bestelling snel in huis? Kies dan voor Click & Collect en haal je pakje af in je Dreambaby-winkel of DreamLand met Dreambaby-shop.

De geplande thuisleveringen van babykamers blijven doorgaan zoals voorzien.

Geboortelijst?

Heb je een geboortelijst bij Dreambaby of DreamLand met Dreambaby-shop? Maak dan zeker gebruik van de afhaalservice voor geboortelijstleggers. Je kan telefonisch een afspraak maken met je thuiswinkel, zodat we de betaalde artikelen van je geboortelijst voor je kunnen klaarleggen. Ophalen was nog nooit zo veilig en snel!

Vragen & advies

Wil je binnenkort een geboortelijst leggen of heb je hulp nodig bij het uitkiezen van babyartikelen? We geven je graag deskundig advies tijdens een videocall via WhatsApp wanneer het jou het best past. Of krijg je liever persoonlijk advies in de winkel? Een van onze babyspecialisten toont het je graag tijdens een veilig, persoonlijk moment!

De Dreambaby-winkels blijven telefonisch bereikbaar tijdens de openingsuren. Bekijk hier de info voor jouw winkel.

Boek je videocall Vraag je persoonlijk advies aan

Heb je vragen?

Door de drukke periode krijgt onze klantendienst heel wat vragen te verwerken. Gelieve daar rekening mee te houden als je contact opneemt via telefoon of mail. Heb je vragen over je reservatie? De status van je bestelling kan je voortaan zelf opvolgen via je account. Bekijk zeker ook onze veelgestelde vragen, misschien vind je daar al het antwoord dat je zoekt.

Naar de FAQ corona