Zonnebescherming

           
Artikelen (  1 - 40 van 40 )
:

Laat je kinderen veilig in de zon spelen!

Het is een idyllisch tafereel: je kleintje die met volle teugen van het zonnetje geniet. Uiteraard is enige bescherming wel nodig: de zon kan stevig uithalen. Kies daarom voor kwaliteitsvolle bescherming. De stuk voor stuk hoogwaardige producten in het Dreambaby-gamma laten jouw kinderen veilig in de zon spelen. Net als bij volwassenen hebben we het hier natuurlijk ook over kledij en gadgets. Met deze zonnebrilletjes, zwembroekjes, hoedjes… wordt jouw kindje gegarandeerd de ster van het strand!

Kinderen beschermen tegen de zon: belangrijk en zo gebeurd!

De zon is een bron van vreugde en zelfs gezondheid, toch als je enkele regels in acht houdt. Die regels gelden bij uitstek voor kinderen, van wie de huid, ogen en het hele lichaam nog niet zijn opgewassen tegen de schadelijke Uv-stralen die de zon op ze afstuurt. Om al het goede van de zon mee te graaien en tegelijk de schadelijke elementen te elimineren, is het belangrijk dat de zonnebrilletjes, zonneschermen, hoedjes en (zwem)kledij van uitmuntende kwaliteit zijn. Het gaat immers niet om gewoon ‘afdekken’, maar over het zorg dragen voor jouw wereldwondertje! Dat is exact wat de producten in ons assortiment doen.

Evengoed zit het weer tegen en regent het pijpenstelen… Ook daarvoor kan je in onze webshop de nodige weerbescherming voor je baby online kopen!