DreambabyDreambaby: alles voor toekomstige mama's en hun baby

Koop een wandelwagen en draagmand, en ontvang een waardebon t.w.v. 20% van het aankoopbedrag.(B)Koop een wandelwagen en draagmand, en ontvang een waardebon t.w.v. 20% van het aankoopbedrag.(B)Koop een wandelwagen en draagmand, en ontvang een waardebon t.w.v. 20% van het aankoopbedrag.(B)

VOORDEELPAKKET

Maxi-Cosi Autostoel Rodi SPS Groep 2/3 slate black

€  199,00
€  149,00
Bestel nu
Ben je baby's meter, peter, oma of opa en op zoek naar een autostoel om baby af en toe in te vervoeren? Profiteer dan van dit unieke voordeelpakket!
Tussen 6 en 19 februari koop je bij Dreambaby een beeldbabyfoon van Luvion voor slechts 85 euro!Tussen 6 en 19 februari koop je bij Dreambaby een beeldbabyfoon van Luvion voor slechts 85 euro!
Onze gloednieuwe babycatalogus 2019 barst van de trends en nieuwigheden voor jou en je kleintje. Ontdek hem in je Dreambaby-winkel of vraag je GRATIS exemplaar aan via dreambaby.be.
Profiteer vanaf 12/12/2018 van 30 % korting op onze toonmodellen kinderkamers en wandelwagens in je Dreambaby-winkel.
Met je Xtra-kaart of -app krijg je altijd 10 % korting op babykamersets in de vorm van een geschenkaart, te besteden bij Dreambaby.
Vier mee feest in de Dreambaby-winkel in Jemappes! Ontdek onze nieuwe winkel vanaf 24/2 en profiteer van talrijke acties tijdens de feestweek, t.e.m. 2 maart.

Eten en Drinken

Bekijk alle onderwerpen

Jij en je zwangerschap

Bekijk alle onderwerpen

Vrije tijd en Onderweg

Bekijk alle onderwerpen

Welzijn

Bekijk alle onderwerpen