InspiratieBabykamer

3 stijlen voor een stoere babykamer voor jongens

Op zoek naar ideeën voor een babykamer voor jongens? Of je nu denkt aan een traditionele inrichting of niet kan wachten om te experimenteren met kleur: met deze 3 stijlen creëer je een echte babykamer voor jongens!

Avontuurlijk groen

Avontuurlijk groen

Groen is stoer, hip en helemaal in. In alle tinten, trouwens. Lichtgroen, muntgroen of kaki? Het kan allemaal. Een groene ruimte brengt rust, maar ademt ook avontuur en creativiteit. Ideaal voor de babykamer, dus!

Je vindt groen terug in de Axel & Luna-collectie van Nattou, het nieuwste kleurtje Ash Green van Jollein en in de vrolijke Little Goose-collectie van Little Dutch. Liever een frissere tint? Pastelgroen komt ook terug in onze nieuwste Dreambee Jules & Odette-collectie.

Warme aardetinten

Nog een trend waar je niet omheen kunt? Aardetinten. Denk aan okergeel, oranjerood, zandbruin… Aardetinten zijn warm, sfeervol, geven de ruimte karakter en brengen tegelijk rust. Bovendien laten ze zich ook bijzonder goed met elkaar combineren. Onze favoriet? De gloednieuwe Savannah-collectie en karamelkleuren van Jollein!

Warme aardetinten

Traditioneel blauw

Traditioneel blauw

Wil je de babykamer traditioneel inrichten, dan blijft blauw de go-to voor jou. Pastelkleuren en lichte tinten worden veruit het vaakst gekozen, maar de opties zijn natuurlijker veel ruimer. De Sailors Bay-collectie van Little Dutch neemt je bijvoorbeeld mee op avontuur langs de vele vissersbootjes op zee. De collectie is verkrijgbaar in wit en blauw, zodat je naar hartenlust kan mixen & matchen.

Heb je liever iets anders dan het klassieke lichtblauw? Dan is de Playful Pup-collectie van Trixie wellicht meer voor jou. De collectie combineert een diepe petrolkleur met een speelse puppy-print. Stoer, maar ook helemaal baby-proof!

Gerelateerde blogberichten

Zo maak je een echte meisjesbabykamer

Lees artikel