3 stijlen voor een stoere jongensbabykamer
INSPIRATIE

3 stijlen voor een stoere jongensbabykamer

Inspiratie nodig voor de babykamer? Of je nu denkt aan een traditionele inrichting of niet kan wachten om te experimenteren met kleur: met deze 3 stijlen creëer je een echte jongensbabykamer!

Slapen 5 witte babykamers om bij weg te dromen

Avontuurlijk groen

Groen is stoer, hip en helemaal in. In alle tinten: lichtgroen, mintgroen of kaki? Het kan allemaal. Een groene ruimte brengt rust, maar schreeuwt ook avontuur en creativiteit. Ideaal voor de babykamer, dus. Kakigroen vind je bijvoorbeeld terug in het trendy breiwerk van Baby’s Only. Liever een frissere kleur? Dan is de toffe egelprint uit de Hedgehog-collectie van Fresk een aanrader.

Slapen 5 witte babykamers om bij weg te dromen

Warme aardetinten

Nog een trend waar je niet omheen kunt? Aardetinten. Denk aan okergeel, oranjerood, zandbruin… Aardetinten zijn warm, sfeervol, geven de ruimte karakter en brengen tegelijk rust. Bovendien laten ze zich ook bijzonder goed met elkaar combineren. Tip: kies voor een vergrijsd roze verfkleur en werk af met okergele accenten. Het hippe Done by Deer werkt hier erg goed, maar ook de zachte tinten uit de Ethnic-collectie van Quax passen wondermooi.

Slapen 5 witte babykamers om bij weg te dromen

Traditioneel blauw

Wil je de babykamer traditioneel inrichten, dan blijft blauw de go-to voor jou. Pastelkleuren en lichte tinten worden veruit het vaakst gekozen, maar de opties zijn natuurlijker veel ruimer. Een van de populairste trends dit jaar is het onderwaterwereldthema. Het prachtige textiel van Little Dutch neemt je mee naar deze wondere wereld vol kleur.

Onze eigen Nino-collectie springt dan weer in het oog met heldere kleuren als aquablauw en zachtere tinten zoals munt en grijs. Van hoeslaken tot babynestje en kinderzetel: met Nino kies je voor de volledige inrichting in 1 stijl.