InspiratieBabykamer

5 witte babykamers om bij weg te dromen

Witte meubels zijn de ideale basis voor de inrichting van de babykamer. Ze ogen fris en zijn door hun neutrale uitstraling heel eenvoudig te combineren. Modern, minimalistisch of liever landelijk? In ons assortiment vind je voor elke stijl de gepaste babykamer.

Babykamer Alix

babykamer Alix

Houd jij van een strak, minimalistisch interieur? Dan ben je vast fan van babykamer Alix. De minimalistische insteek zit hem vooral in de details, zoals de lijnvormige handgrepen van de kast en de commode die bijna naadloos in de meubels geïntegreerd zijn. Leuk detail? De kastdeuren sluiten zacht en geruisloos met soft-close.

Verkrijgbaar in:

  • 2-delige set met meegroeibed en commode
  • 3-delige set met meegroeibed, commode en 2- of 3-deurskast

Babykamer Alisa

Alisa is een hedendaagse, trendy babykamer die je moeiteloos in elk interieur integreert. Vooral de ruime commode springt in het oog: de twee open vakken breken de ruimte en maken plaats voor decoratie of leuke verzorgingsspullen. De melamineafwerking in grijs eikdecor geeft de kamer dan weer een zachtere toets. Ook hier sluiten de commode- en kastdeuren zacht met soft-close.

Verkrijgbaar in:

  • 2-delige set met meegroeibed en commode
  • 3-delige set met meegroeibed, commode en 2- of 3-deurskast
babykamer Alisa

Babykamer Loft

babykamer Loft

Gezelligheid troef in babykamer Loft, waar modern design en natuurlijke elementen elkaar ontmoeten. De afwerking met houtaccenten geeft de kamer een warme, sfeervolle uitstraling. Wij zijn vooral fan van de meubelvoetjes uit massief beuk. De commode- en kastdeuren kan je greeploos openen met het push to open-systeem. Geen handvatten: in babykamer Loft is alles netjes in de meubels gïntegreerd. Wist je trouwens dat je met Quax Belgisch koopt?

Verkrijgbaar in:

  • 2-delige set met babybed en commode
  • 3-delige set met babybed, commode en 2- of 3-deurskast

Babykamer Steffi

Babykamer Steffi oogt sierlijk en fijn. De subtiele houtaccenten die je terugvindt in de handgrepen en meubelvoetjes geven de kamer een heel charmante look. De kastdeuren sluit je geruisloos met soft-close. Mag het iets robuuster? Babykamer Steffi is ook verkrijgbaar in grijs.

Verkrijgbaar in:

  • 2-delige set met babybed of meegroeibed en commode
  • 3-delige set met babybed of meegroeibed, commode en 2- of 3-deurskast
babykamer Steffi

Babykamer Maly

babykamer Maly

Babykamer Maly combineert strak wit en warm hout om zo tot een sfeervol kamertje te komen. De meubelvoetjes en lijnvormige handgrepen zorgen voor een elegante afwerking van de kamer. Ook hier sluiten de kastdeuren zacht en geruisloos met soft-close

Verkrijgbaar in:

  • 2-delige set met babybed en commode
  • 3-delige set met babybed, commode en 2- of 3-deurskast

Handig

7 Tips voor de mooiste babykamer

Lees artikel