Babykameractie
Bon van € 10 per aankoopschijf van € 50 van 5/4 t.e.m. 2/5/2017

Profiteer van 5 april t.e.m. 2 mei 2017 van onze babykameractie! Per aankoopschijf van € 50 uit onze babykamers, bedjes, wiegen en parken, krijg je een waardebon van € 10 die geldig is op bed- en parktextiel en slaapzakken. Ideaal om je pas gekochte meubeltjes op te fleuren met vrolijk textiel.

Naar het assortiment Slapen

Hoe profiteer je van de actie?

In de webshop

  • Reserveer een babykamer (volledig of de aparte meubels), park, bedje en/of wiegje.
  • Betaal je artikelen online (bij aanhuislevering) of aan de kassa van je Colruyt- of OKay-winkel, binnen de looptijd van 5/4 t.e.m. 2/5/2017.
  • Krijg in de week na je betaling, per mail een waardebon van € 10 per aankoopschijf van € 50. Koop je een artikel met verplichte aanhuislevering? Dan sturen we je bon pas als het artikel geleverd is.
  • Je bon is geldig op de aankoop van bed- en parktextiel en/of slaapzakken, in je Dreambaby-winkel of DreamLand-winkel met een Dreambaby Shop en online. Print je bon en betaal ermee aan de kassa van je winkel of afhaalpunt. Je bon is geldig tot 2 maanden na ontvangst.

In een Dreambaby-winkel of DreamLand-winkel met een Dreambaby Shop

  • Koop van 5/4 t.e.m. 2/5/2017 een babykamer (volledig of de aparte meubels), park, bedje en/of wiegje.
  • Krijg aan de kassa van je winkel een waardebon van € 10 per aankoopschijf van € 50.
  • Let op: de bon die je krijgt in de winkel, is alleen geldig op de aankoop van bed- en parktextiel en/of slaapzakken, in je Dreambaby-winkel of DreamLand-winkel met een Dreambaby Shop.
    Hij is niet geldig online. Je bon is geldig tot 2 maanden na ontvangst.

Actie geldig van 5/4 t.e.m. 2/5/2017 op dreambaby.be en in je Dreambaby-winkel of DreamLand-winkel met een Dreambaby Shop op vertoon van je Xtra-kaart of -app. Actie geldig op babykamers (compleet of met aparte meubels), bedden, wiegjes en parken van Dreambaby. Actie niet geldig op kinder- en jeugdkamers van DreamLand. Niet geldig op matrassen en geboortelijsten. Je waardebon van € 10 is geldig op park- en bedtextiel en slaapzakken, gedurende 2 maanden na ontvangst van de bon. De bon is niet geldig op geboortelijsten.