Krijg nu -15 % op babykamermeubels van 3/4 t.e.m. 30/4/2019

De babykamer inrichten is een bijzonder moment: zorgzaam een zacht bedje kiezen, een mooie kleerkast om de babykleertjes op te bergen, een commode met luiertafel, een nachtkastje waarop je de sprookjesboeken kan leggen … Als je van 3 t.e.m. 30 april 2019 babykamermeubels koopt ontvang je niet 10 % maar liefst 15 % korting, in de vorm van een geschenkkaart geldig bij Dreambaby*.

Koop je een babykamerset? Fantastisch, want dan leveren we die ook gratis bij jou thuis!

We sturen jou de geschenkkaart op maximaal 2 weken na de afhaling in de winkel of de thuislevering van jouw babykamerset of babykamermeubels. De geschenkkaart is vervolgens 3 maanden geldig op het volledige assortiment van Dreambaby.

* Actie geldig van 3/4 t.e.m. 30/4/2019 in alle Dreambaby-winkels en Dreambaby Shops bij Dreamland, op vertoon van je Xtra-app of -kaart. Actie ook geldig op dreambaby.be. Geldig bij aankoop van een volledige babykamer of babykamermeubels: bed, wieg, commode, kast, nachtkastje en/of accessoires. Niet geldig op parken, luiertafels en afgeprijsde toonmodellen. Niet cumuleerbaar. Niet geldig op geboortelijsten. Je krijgt de waardebon per mail max. 2 weken na het meenemen of de aanhuislevering van je babykamer of meubels. De bon is 3 maanden geldig op het volledige assortiment van Dreambaby en is niet inwisselbaar tegen contanten.