Krijg tot 50 % korting bij Center Parcs
vanaf 2/1 t.e.m. 31/12/2019

Zin om lekker samen met je gezin te genieten in de rustgevende natuur van Center Parcs? Dankzij Dreambaby krijg je tot 50 % korting op je verblijf. En alles wat je daarvoor hoeft te doen, is shoppen in een van onze winkels of in de webshop.

Zo geniet je korting op je verblijf bij Center Parcs:

  • Als je een aankoop doet bij Dreambaby* ontvang je een promocode waarmee je korting geniet tijdens het boeken van je verblijf bij Center Parcs. In je Dreambaby-winkel krijg je de promocode via een voucher aan de kassa of op je kassaticket. Shop je online, verschijnt de promocode via een pop-up in het bevestigingsscherm bij je betaling.
  • Je korting is geldig vanaf 2/1 t.e.m. 31/12/2019 op een selectie van aankomsten t.e.m. 20 januari 2020.
  • Met je promocode krijg je zo bij Center Parcs
     35 % korting op een weekendverblijf (vrij-ma)
     40 % korting op een midweekverblijf (ma-vrij)
     50 % korting op een weekverblijf (vrij-vrij of ma-ma)

Deze actie is geldig voor verblijven in Center Parcs Erperheide, De Vossemeren, Les Ardennes, Het Meerdal, De Kempervennen, Port Zélande, Limburgse Peel, Le Lac d’Ailette en Les Trois Fôrets.

Boek hier je verblijf bij Center Parcs

*Actie geldig op dreambaby.be, in Dreambaby-winkels en DreamLand-winkels met Dreambaby Shop (bij aankoop uit het Dreambaby-assortiment). Voor een volledig winkeloverzicht, ga naar dreambaby.be. Niet geldig in combinatie met andere acties, vouchers of voordelen van Center Parcs. Niet geldig op reeds gemaakte boekingen. Voor een selectie van aankomsten van 21 januari 2019 t.e.m. 20 januari 2020. Uiterste boekingsdatum: 7/01/2020 en minstens 14 dagen voor aankomst. Niet elk park of cottage is voor elke aankomst beschikbaar. De minimum huurprijs van de cottage na aftrek van de korting bedraagt € 129 voor een weekend of midweek en € 149 voor een weekverblijf. De huur van de cottage is exclusief reserveringskosten. Voor een selectie van Comfort, Premium en VIP cottages. Voorwaarden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.