Krijg tot 50 % korting bij Center Parcs vanaf 2/1/2019 t.e.m. 31/12/2020

Zin om lekker samen met je gezin te genieten in de rustgevende natuur van Center Parcs? Dankzij Dreambaby krijg je tot 50 % korting op je verblijf. En alles wat je daarvoor hoeft te doen, is shoppen in een van onze winkels of in de webshop.

Zo geniet je korting op je verblijf bij Center Parcs:

Als je een aankoop doet bij Dreambaby* ontvang je een promocode waarmee je korting geniet tijdens het boeken van je verblijf bij Center Parcs. In je Dreambaby-winkel krijg je de promocode via een voucher aan de kassa of op je kassaticket. Shop je online, verschijnt de promocode via een pop-up in het bevestigingsscherm bij je betaling.

Je korting is geldig vanaf 2/1/2019 t.e.m. 31/12/2020 op een selectie van aankomsten t.e.m. 29/1/2021.

Met je promocode krijg je zo bij Center Parcs

35 % korting op een weekendverblijf (vrij-ma)
40 % korting op een midweekverblijf (ma-vrij)
50 % korting op een weekverblijf (vrij-vrij of ma-ma)

Deze actie is geldig voor verblijven in Center Parcs Erperheide, De Vossemeren, Les Ardennes, Het Meerdal, De Kempervennen, Port Zélande, Limburgse Peel, Le Lac d’Ailette, Les Trois Fôrets en Villages Nature® Paris.

Boek hier je verblijf bij Center Parcs

*Actie geldig op dreambaby.be, in de Dreambaby-winkels en in DreamLand-winkels met Dreambaby Shop (bij aankoop uit het Dreambaby-assortiment). Voor een volledig winkeloverzicht, ga naar dreambaby.be. Niet geldig in combinatie met andere acties, vouchers of voordelen van Center Parcs. Niet geldig op reeds gemaakte boekingen. Geldig op een selectie aankomsten van 26/8/2019 t.e.m. 29/1/2021. Uiterste boekingsdatum: 31/12/2020 en minstens 14 dagen voor aankomst. Niet elk park of elke cottage is voor iedere aankomst beschikbaar. De minimale huurprijs van de cottage, na aftrek van de korting, bedraagt € 99 voor een weekend of midweek, of € 129 voor een weekverblijf. De huur van de cottage is exclusief reserveringskosten. Geldig op een selectie Comfort, Premium en VIP cottages. Voorwaarden onder voorbehoud van wijzigingen.