Krijg tot 50 % korting bij Center Parcs t.e.m. 31/12/2023

Zin om lekker samen met je gezin te genieten in de rustgevende natuur van Center Parcs? Dankzij Dreambaby krijg je tot 50 % korting op je verblijf.

Zo geniet je korting op je verblijf bij Center Parcs:

Ga naar de Dreambaby actiepagina bij Center Parcs. Om toegang te krijgen, moet je de code DRBA22 ingeven. Nu krijg je een overzicht van alle beschikbare verblijven in de deelnemende Center Parcs vakantieparken waarop de actie van toepassing is. In de totaalprijs van elk verblijf dat te zien is, zal jouw korting reeds inbegrepen zijn.

Boek je verblijf bij Center Parcs

Je korting is geldig op een selectie van aankomsten t.e.m. 31/12/2023.

Met onze actie krijg je zo bij Center Parcs

  • 40 % korting op een weekendverblijf
    (vrij-ma - M.u.v. Villages Nature ® Paris : 35 % korting voor een weekend.)
  • 40 % korting op een midweekverblijf
    (ma-vrij)
  • 50 % korting op een weekverblijf
    (vrij-vrij of ma-ma)

Deze actie is geldig voor verblijven in Center Parcs De Haan, Erperheide, De Vossemeren, Les Ardennes, Het Meerdal, De Kempervennen, Port Zélande, Limburgse Peel, Le Lac d’Ailette, Les Trois Fôrets en Villages Nature® Paris.


*Niet geldig in combinatie met andere acties, vouchers of voordelen van Center Parcs. Niet geldig op reeds gemaakte boekingen. Geldig op een selectie aankomsten t.e.m. 31/12/2023. Uiterste boekingsdatum: 1/9/2023 en minstens 24 dagen voor aankomst. Niet elk park of elke cottage is voor iedere aankomst beschikbaar. De minimale huurprijs van de cottage, na aftrek van de korting, bedraagt € 99 voor een weekend of midweek, of € 129 voor een weekverblijf. De huur van de cottage is exclusief toeristenbelasting en andere heffingen. Geldig op een selectie Comfort, Premium en VIP cottages. Voorwaarden onder voorbehoud van wijzigingen.