Appje voor de borst: dé app die alles bijhoudt over je borstvoeding

Houd alles bij over je borstvoeding, maak er een duidelijk overzicht van en volg je baby mee op. Ben je ongerust of onzeker? Via Appje voor de borst kan je snel en eenvoudig contact opnemen met je vroedvrouw.

Het geven van borstvoeding heeft een heleboel voordelen voor zowel mama als baby. De ingrediënten van moedermelk zijn altijd aangepast aan de behoeften van je kindje. Bovendien brengt het mama en baby dichter bij elkaar en geeft het je baby een veilig gevoel.

Vermoeidheid, gebrek aan begeleiding en vooral onzekerheid zorgen soms voor moeilijkheden. Borstvoeding geven is iets dat je moet leren; jij met je baby, want iedereen is anders en dat gaat niet altijd vanzelf. Eens je hierdoor bent, wordt het een stuk gemakkelijker.

Voor vele mama’s helpt een houvast (Wanneer heb ik het laatst aangelegd en hoe lang?) en een bevestiging (Plast mijn baby genoeg? Komt hij genoeg bij?). En dat is waar Appje voor de Borst op de proppen komt.

Geen verplichtingen, gewoon een gemakkelijke manier om jouw voedingen te registreren en te weten dat er achter je schouder iemand meekijkt of alles goed verloopt. Want we hebben allemaal graag wat zekerheid. Heb je die niet nodig, even goed, op je instinct vertrouwen wordt aangemoedigd.

Gaat het moeilijk? Contacteer dan jouw vroedvrouw. Dit kan eenvoudig met één druk op de knop, zo ontvangt zij eveneens jouw gegevens.  En wacht niet te lang, er is niets mis met het vragen van hulp. Integendeel, het bespaart je veel problemen. Het ‘probleem’ ligt ook niet bij jou. Borstvoeding geven moet je leren. En vooral: je hoeft het niet alleen te doen.

Appje voor de Borst helpt zorg te dragen voor de groei van jouw kindje!