Jouw favoriete cadeaus en decoratie

Gebruik #lovedreambaby, tag @dreambaby_be en deel je mooiste herinneringen met ons.

Meer inspiratie

Babydagboek online kopen: wie schrijft, die blijft!

Het zou zonde zijn om ook maar één stukje van deze geweldige rollercoaster kwijt te raken. Wil jij ook alles in deze wonderlijke periode vastleggen en neerschrijven? Goed idee! Bij Dreambaby kan je hiervoor jouw babydagboek online kopen. Het is niet alleen een mooie manier om al wat er nu in je leven gebeurt te registreren; zo’n dagboek is ook gewoon erg nuttig wanneer er mogelijke vragen of probleempjes optreden. Zo heb jij een perfecte weergave van de geschiedenis van je zwangerschap en/of babymaanden. Iets om naar terug te grijpen dus. ‘Wanneer zette onze kapoen zijn eerste stapjes?’, ‘Tegen wie brabbelde hij zijn eerste woordjes?’ of ‘Waar ging onze kleine meid voor het eerst op het potje?’… het staat allemaal nauwkeurig neergepend in je babydagboek!

Jouw babydagboek bestellen? Kies uit het weelderige Dreambaby-assortiment!

Een babydagboek kopen is de ideale manier om het nuttige aan het aangename te koppelen. Onze boekjes zijn stuk voor stuk vertederend mooi en leuk om in te werken. Tegelijk vormen ze doeltreffende tools om de ontwikkeling van jouw kindje in vast te leggen. Franstalig of Nederlandstalig, lieflijk of fris… je vindt gegarandeerd een boekje dat je met plezier ter hand neemt voor het leukste ‘huiswerk’ dat je ooit moest maken!

Hoe comfortabeler deze periode verloopt, hoe meer je geneigd bent om alles vlotjes neer te pennen. Bekijk dus zeker ook de ondersteunende producten zoals borstvoedingsartikelen die je hier online kan kopen!-