Hoe kies je een badje?

Zoveel soorten

Of je kiest voor een wastafel, een los bad met of zonder staander enz. hangt af van hoeveel ruimte je hebt in je badkamer.

Is er weinig plaats? Dan kan je kiezen voor een compact meubel met alles erop en eraan, of een badje dat je op het grote bad kan zetten. Bij meer ruimte kies je misschien liever voor een los bad en een commode. Heb je geen plaats om het badje op te zetten, dan kan een opvouwbare badstaander je helpen.

Met een badverkleiner maak je van je grote bad een badje op je baby's maat.

Een bademmer is een goed alternatief voor het klassieke bad. Je baby geniet van het geborgen gevoel, terwijl het water minder snel afkoelt. Bovendien verbruik je met een bademmer minder water dan wanneer je een groot bad moet vullen.

Naar het groot bad

Met een badzitje kan een baby vanaf 6 maanden ook in het grote bad. Een badkussen, opblaasbaar badmatrasje en sommige badstoeltjes kan je zelfs al vanaf je baby's geboorte gebruiken!  En met een badring zit je kleintje veilig rechtop in bad.

Is je baby het badzitje ontgroeid, dan is een antislipmatje een goed idee. Temperatuurgevoelige antislipmatten zijn extra handig. Ze waarschuwen je dat het water te warm is, en voorkomen zo dat je kleintje zich verbrandt.

Naar het assortiment Badjes en toebehoren

Naar het assortiment Luier- en wastafelstafels