Op bezoek bij oma en opa

Oma of opa zijn, dat is vooral genieten van elk bezoekje van je liefste kleinkind. Maar zijn jullie ook voorbereid voor deze talrijke bezoekjes? Dreambaby geeft je enkele tips.

Zoete dromen bij oma en opa

Denk voor rustige nachten aan een babyfoon, zo waak je dag en nacht over je kleinkind. Je kan kiezen voor een babyfoon met de Digital Green-technologie. Die heeft de voordelen van een digitale babyfoon maar met lage straling. Bovendien verbinden de baby- en ouderunit van de babyfoon Easy Care Digital Green pas als de baby-unit geluid oppikt. Zo bespaar je ook nog eens energie.

Een multifunctionele relax is zeer handig als je hartendiefje op bezoek komt. De Cozy Rocker-Napper-relax, bijvoorbeeld, kan je ook omvormen tot een zachte draagmand: ideaal voor heerlijke dutjes! Dankzij zijn onderstel kan de relax ook schommelen. De zachte trillingen verlichten baby’s buikkrampjes en de negen melodietjes vermaken baby in de relax.

Baby op het potje

Ook het potje vind zijn plaatsje bij oma en opa thuis als baby op bezoek komt tijdens de potjestraining. Kies voor een handig en kleurrijk potje met antislipbasis en uitneembaar potje zoals de Basix van Prince Lionheart. Dit potje kan je bovendien makkelijk schoonmaken. Vergeet zeker geen vochtige doekjes om baby in een handomdraai proper te maken. Ook een verzorgingsmatje kan hierbij zeer handig zijn!

Een lepeltje voor oma

Niets leuker dan samen met je oogappel aan tafel te eten! Dan is het handig om een eetstoel te kiezen die meegroeit met je kleine spruit. Je hoeft enkel de voetensteun en het zitje in te stellen op de grootte van je kleinkind. 
Wil je zeker zijn dat baby zicht niet verbrandt aan zijn eten? Kies voor warmtegevoelige lepels en kommetjes. Verkleurt het? Dan is het eten te warm voor je kleinkindje. En om zijn kleertjes te sparen van etensresten kan je de slabbetjes Essentials van Dreambee in 7 verschillende kleuren gebruiken. Dankzij hun velcrosluiting zijn ze zeer makkelijk om aan te doen.  Kies baby’s favoriete kleur en eet smakelijk!

Al spelend op ontdekkingstocht

Baby geniet van uren speelplezier op zijn speeltapijt met heel wat verborgen speeltjes. Het speeltapijt Touch Mat van Taf Toys met leuke stofjes en verschillende texturen herbergt ook een spiegel en een bijtspeeltje. En dankzij zijn ingebouwde handvatten neem je hem makkelijk overal mee naartoe!

Op stap met baby

Op uitstap met de auto? Kies voor een autostoel die meegroeit met baby (groep 1/2/3) zoals de Gro-Up van Chicco. De harnasgordels en de hoofdsteun kan je gelijktijdig in de hoogte verstellen. Ook de rugleuning kan je makkelijk verstellen in zit- en ligstand. De uitneembare zitverkleiner maakt de autostoel nog comfortabeler voor je oogappel. Veilige ritjes gegarandeerd!

Geen wandeling zonder de Essentials-buggy van Dreambee! Je kan hem makkelijk opvouwen en is bovendien zeer compact. De rugleuning en voetensteun kan je makkelijk verstellen in een handomdraai. Bovendien heeft de buggy afwasbare bekleding. Handig!

Tot slot, zowel bij je thuis als op vakantie gaat veiligheid boven alles! Monteer daarom het hekje Gate To Go van BabyDan (met opbergtas) in een gevaarlijke opening. Zo blijven gevaarlijke ruimtes of voorwerpen buiten het bereik van je kleinkindje.