Zit je al met de handen in het haar hoe je dat allemaal zal bolwerken als je binnenkort weer aan het werk gaat? Schrijf je snel in voor deze workshop van Colruyt Group Academy.

Babymassage

Geheimen van een succesvolle babymassage

Geheimen van een succesvolle babymassage

Je baby op de verzorgingstafel leggen en een beetje strelen? Er is heus meer nodig voor een goede babymassage. Je moet een goed, rustig moment kiezen en een aangename sfeer creëren. Sandrine van Wilderode, vroedvrouw en docent vroedkunde, geeft de geheimen prijs van een succesvolle massage.

Lees meer


Zelf je baby masseren: hoe doe je dat nu?

Zelf je baby masseren: hoe doe je dat nu?

Een massage heeft zoveel voordelen voor je baby. Maar misschien ben je wel bang om te veel kracht te gebruiken, je kindje pijn te doen of verkeerde bewegingen te maken. Begrijpelijk: een baby vraagt nu eenmaal een speciale behandeling. Onze expert vertelt je over de juiste bewegingen. Aarzel niet om raad te vragen aan je kinderarts of kinesist als iets je niet duidelijk is.

Lees meer


Babymassage: goed voor iedereen!

Babymassage: goed voor iedereen!

Met een babymassage herbeleeft een baby dat warme gevoel van in de buik. Heerlijk ontspannend. Tegelijk kan een babymassage ook zijn krampjes verminderen en ouders en baby nog dichter bij elkaar brengen. Expert Line Lison vertelt er je alles over.

Lees meer