Stap mee in de wereld van dreambaby²

Bij een kindje horen heel veel eerste keren. De eerste echo, de eerste schopjes, de eerste kreetjes … En je stelt voor het eerst praktische vragen waar je nooit eerder mee te maken kreeg. Dreambaby helpt je graag met al die vragen. Zo kan jij onbezorgd genieten. Met dreambaby² gaan we nog een stapje verder. Op www.dreambaby.be en in het magazine vind je advies en wissel je ervaringen uit met andere (toekomstige) ouders. Een plek waar je kan thuiskomen.

Welkom in de wereld van dreambaby²

Een wereld vol handig advies, heel wat inspiratie en exclusieve voordelen voor jou en je baby.

Wat staat je te wachten?

  • Exclusieve ledenkorting van 5 % op ons eigen Dreambee-assortiment. Je vindt die spulletjes in de catalogus, op dreambaby.be en in onze winkels.
  • Zes edities van het dreambaby²-magazine gratis in je bus. Dat zijn telkens meer dan 50 bladzijden vol interessante artikels, met advies van onze experts. Het ideale leesvoer! Je vindt er heel wat handige tips & tricks en leest er meer over de ervaringen van andere (toekomstige) ouders. Zes edities gekregen? Dan kan je het magazine daarna online lezen op www.dreambaby.be of het afhalen in je Dreambaby-winkel.
  • Unieke voordelen bij Dreambaby en haar partners. Denk bijvoorbeeld aan wedstrijden exclusief voor dreambaby²-leden, speciale ledenkortingen of aanbiedingen. En dat allemaal op maat van jou en je baby.
  • Al je kortingen op 1 kaart. Geen gedoe meer met promocodes of kortingbonnen. Als dreambaby²-lid krijg je alle mogelijke kortingen en promoties opgeladen op je lidkaart. Gewoon even laten inscannen aan de kassa en je profiteert van al onze acties!

En dat is nog niet alles...

Je kleine schat op de cover van ons magazine? Jouw gevatte quote naast een artikel? Een nieuwe look voor je babykamer? Het kan allemaal als dreambaby²-lid. Wij willen jou inspireren, maar jij bent meteen ook ónze inspiratie!

Word lid van dreambaby²

dreambaby²-voordelen van de maand