Word gratis lid van dreambaby²

Registreer je via de knop hieronder om lid te worden van dreambaby² en te profiteren van al je voordelen, online en in de winkel.

  • Met je logingegevens heb je onmiddellijk toegang tot al je voordelen op www.dreambaby.be.
  • Je ontvangt ook een e-mail met een tijdelijke lidkaart. Met die kaart profiteer je in de Dreambaby- en DreamLand-winkels van je unieke dreambaby²-voordelen. Je definitieve lidkaart krijg je enkele weken later in de bus.

Ik heb al een login bij Dreambaby

Heb je al een gebruikersnaam en paswoord bij Dreambaby óf ColliShop, DreamLand, Collect&Go of de Colruyt-beenhouwerij? Dan kan je die ook gebruiken bij dreambaby². We vragen alleen je dreambaby²-lidmaatschap te bevestigen via de knop hieronder.

Registreer je nu

Ik heb nog geen login

Nog geen bestaande login? Registreer je dan nu hieronder. Tip: kies een eenvoudige login die je makkelijk onthoudt. Na je registratie vragen we nog om je dreambaby²-lidmaatschap te bevestigen.

Registreer je nu

Ik ben al lid van dreambaby² en heb een probleem met mijn huidige kaart

Heb je een probleem met je (tijdelijke of definitieve) dreambaby²-lidkaart? Dan kan je een nieuwe aanvragen. Hoe doe je dit?

  • Meld je aan op deze site met je logingegevens. Klik daarna op het pijltje en kies ‘dreambaby²’ in het menu.
  • Verifieer je gegevens en verstuur je aanvraag.
  • Je krijgt een nieuwe tijdelijke lidkaart per e-mail in afwachting van je definitieve kaart per post. De tijdelijke kaart kan je onmiddellijk gebruiken om van je dreambaby²-voordelen te profiteren bij Dreambaby en DreamLand. Online behoud je gewoon je voordelen.