De dreambaby²-voordelen van deze maand

Elke maand bieden we onze dreambaby²-leden heel wat unieke voordelen, in de winkels en online. De voordelen van deze maand vind je hieronder. Hou regelmatig deze pagina of onze website www.dreambaby.be in de gaten. Wil je echt als eerste op de hoogte zijn van de dreambaby²-voordelen en andere acties en promoties van Dreambaby? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.

Ben je nog geen lid? Registreer je hier!

Exclusieve ledenkorting van 5 % op ons eigen Dreambee-assortiment

Schattige kleertjes, kwalitatieve babyspullen en leuke hebbedingen. Als lid van dreambaby² profiteer je permanent van 5 % korting op alles van Dreambee.

Het dreambaby²-magazine: voor en door (toekomstige) ouders

Ontdek het 2de nummer van 2017 van ons magazine. 52 bladzijden boordevol leesplezier: een dossier over slapen, hoe ga je om met kinderangsten, de eerste keer naar de crèche, weetjes over afkolven, het verhaal van Laura die zwanger werd na 5 miskramen, en nog veel meer inspiratie. Mét advies van experts en ervaringen van andere ouders.

Kreeg je het magazine niet thuis? Word lid van dreambaby² en neem het 2de nummer van 2017 gratis mee in je Dreambaby- of DreamLand-winkel, op vertoon van je lidkaart.

Voordelen in samenwerking met onze partners:

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Of wil je ons direct contacteren?

Contacteer ons

  • Via Facebook
  • 02 363 56 65
  • Contactformulier