SlapenDreambee by Levis

Mix & Match : Dreambee by Levis
10 nieuwe verfkleuren voor een droombabykamer

Roze, blauw, groen… ben je op zoek naar de mooiste kleurencombinaties voor de babykamer? Dankzij de nieuwe verfkleuren Dreambee by Levis weet je zeker dat alles perfect bij elkaar past.

Een fris kleurenpalet om naar hartenlust te combineren

Onze Dreambee Essentials-collectie is zo ontworpen dat je de volledige babyuitzet kan samenstellen in één stijl. De collectie werd onlangs volledig vernieuwd en dat was de aanleiding voor een mooie samenwerking met verfspecialist Levis. Het resultaat? Babyspullen en verfkleuren die je naar hartenlust kan mixen en matchen om zo tot jouw droomkamer te komen.

Alle kleuren uit de Dreambee Essentials-collectie worden zorgvuldig uitgekozen. Oktertinten, wit, roze, blauw… Zo kan je zelf kiezen of je kleurtjes neemt die rustig ogen of net contrast creëren. En welke kleuren je ook kiest, je kan gerust zijn dat alles bij elkaar past.

Het belang van de juiste kleuren

Wist je dat kleuren ons humeur beïnvloeden? Kinderen zijn hier zelfs extra gevoelig voor. Kleuren die te veel aandacht trekken, kunnen je baby onrustig maken. Daarom raden we aan om te kiezen voor een zacht kleurenpalet in de babykamer.

Levis liet zich inspireren door onze nieuwste Dreambee Essentials-collectie om tot een kleurenpalet te komen van zachte tinten die licht en rust brengen in de babykamer. De verfkleuren Dreambee by Levis zijn tijdloos en kunnen naar hartenlust gecombineerd worden. Je kan er trouwens ook zeker van zijn dat alle 10 kleuren van het verfpalet perfect passen bij de producten uit onze Dreambee-collecties.

Dreambee Mist
Dreambee Storm
Dreambee Sun
Dreambee Poppy
Dreambee Cupcake
Dreambee Cloud
Dreambee Marshmellow
Dreambee Pearl
Dreambee Cream
Dreambee Ice

Tip: Bij het kiezen van de verfkleuren voor de babykamer volg je best de 60-30-10 regel, zowel voor de verf als voor de accessoires. Kies 3 kleuren en laat 1 kleur 60% van de kamer uitmaken. Dit is je basiskleur. Een iets fellere of donkerdere kleur maakt 30% van de kamer uit en 10% is voor een echte accentkleur.

Testers en verfkleuren bestellen

Benieuwd hoe je favoriete kleur er in het echt uitziet? Van de 10 verfkleuren van Dreambee by Levis zijn testers verkrijgbaar. Je kan ze online bestellen op levis.info. De testers zijn handige, kleine rollers waarmee je je favoriete kleur thuis kan uitproberen. Rechtstreeks op de muur of op een vel tekenpapier. Bekijk de kleur op verschillende tijdstippen, bij verschillende lichtinvallen… en maak zo jouw ideale keuze.

Vraag hier jouw testers aan

Heb je jouw kleur(en) uitgekozen? Je kan de verf bestellen in alle Levis-verkooppunten. Vergeet de kleurcode van je favoriete kleur(en) niet mee te geven.