Een geslaagde eerste maaltijd

De eerste ‘echte’ maaltijd van je kleine spruit komt steeds dichterbij. Ben je bang dat de Derde Wereldoorlog op komst is in je keuken? Ontdek snel de adviezen van Dreambaby voor een 5-sterrenmaaltijd!

M’n beste zuigfles

Je baby is klaar om z’n eerste lepel te verslinden wanneer hij voortdurend kauwt op voorwerpen of wanneer hij plots erg veel belangstelling heeft voor jouw bord. Maal zijn papje fijn en kies voor een klein lepeltje. Laat vervolgens de lepel, als het ware, z’n mondje binnenvliegen. Melk blijft in de eerste fase nog steeds de hoofdvoeding voor je baby. Om je te helpen, kan je steeds een flesverwarmer aanschaffen. Deze zorgt ervoor dat de zuigfles de juiste temperatuur heeft in amper enkele minuutjes tijd. Neem snel een kijkje in onze webshop en ontdek al onze modellen.

Zoek dekking!

Eerste hapjes betekent ook een lawine aan voedsel. Gebruik steeds een slabbetje om vlekken op je baby’s mooie kleertjes te vermijden. Er zijn er in alle kleuren en vormen: met knoeigoot, met mouwen, met drukknopen, bandana’s, van flexibel of hard materiaal. Bovendien kan je ze dankzij de vele kleurtjes en printen ook gebruiken als modeaccessoire!

Net zoals op een troon

Vanop zijn/haar eetstoel is je kleine prins(es) klaar voor zijn of haar eerste hapjes! Een eetstoel is een goede investering omdat je baby mee met jou aan tafel kan zitten. Zo kan heel de familie samen genieten van een heerlijke maaltijd. Sommige eetstoelen groeien zelfs mee met je kindje!

Weg met het tafelzilver… of toch bijna

Kies eerst en vooral eetgerei op maat van je baby. Je ziet jezelf niet eten met een reuzenlepel? Je baby ook niet! Onze borden en bestekken zijn speciaal ontwikkeld zodat ze gemakkelijk vast te houden zijn in de kleine handjes van je baby. Bij sommige bestekken kan je de temperatuur van je baby’s eten controleren, zodat het zeker niet te warm is voor je baby’s mondje.

Om te drinken, kies je best voor antilekbekers of onbreekbare glazen. Ze helpen je kleintje om alleen te drinken zoals een grote!

Honger onderweg

Veel van onze verzorgingstassen hebben een isotherm vak binnenin. Dit is zeer handig tijdens een uitstapje. Je kan het isotherm vak gebruiken om zuigflessen of kleine potjes van je baby aangenaam warm of lekker fris te houden. Dankzij de ruime en elegante verzorgingstassen heb je altijd alle spullen bij de hand voor kleine en grote honger onderweg.

 

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Nutricia.