Een kamer voor prinses Yasmina

“Mijn dochtertje Yasmina droomt van een echte prinsessenkamer”, zegt mama Nadia, “Maar hoe pak ik dat aan?” Onze styliste legt uit hoe je zo’n kamertje tegelijk origineel en stijlvol houdt.

Roze en felle snoepkleurtjes

“Voor een prinsessenkamer was de keuze voor roze en een verwijzing naar Assepoester snel gemaakt”, vertelt styliste Siska Loraine. Zuinig zijn met kleur en prints is wel een must, anders wordt het al snel té.

Kleurenconsulente Daisy Seghers van Mona wist ook meteen welke kleuren ze wilde gebruiken. “De kamer van Yasmina is niet heel groot: drie meter bij drie. Je kunt een ruimte optisch vergroten door het plafond en de langste muur wit te verven en op de kortste muren kleur te zetten. De keuze voor felle snoepkleurtjes en turquoise is evident voor een prinses!”

Aan de slag met motiefjes

Heb je een tof lakentje? Een deken met een mooi motief? Maak een kleurenkopie en maak zo zelf je basismotief. Voor een prinsessenkamer kan je uit dit motief sprookjesfiguren knippen om op de muren te plakken. Je kan natuurlijk ook kiezen voor toffe muurstickers uit het Dreambaby-assortiment. 

Zo lijkt een kleine kamer groter

Kies voor één motief en laat dit altijd terugkeren. Maak het niet té druk. Blijf bij dezelfde stijl. Op de vensterbank kan je versiering zetten, maar alleen als het bij de rest van de inrichting past. Anders oogt het snel rommelig. 

Kies bij Dreambaby het kamertje van je dromen.

In samenwerking met:

Kleur en passie in elke stijl daar staan de Mona verven voor. Mona biedt je 5 vernieuwende collecties ‘Country Living, Contemporary, Classic, Vintage en Design’ waarin je naar hartenlust kan combineren met de meest exclusieve kleurensets. Het Mona kleurenpalet voor 2016 is geïnspireerd door cocktails en wereldberoemde minnaressen. Welke babykamer je ook droomt voor je oogappel, met de prachtige Mona-tinten maak je het waar!

www.monacolor.eu