Hoe gaat een aanhuislevering in zijn werk?

Grote of zware artikelen kunnen voor je gemak aan huis geleverd worden. Of je ze nu in de winkel of via je geboortelijst koopt. Deze artikelen herken je aan het vrachtwagen-logo in het winkelmandje. Voor een aanhuislevering betaal je € 35 per levering. Als je tegelijkertijd meerdere artikelen met levering aan huis reserveert, betaal je uiteraard maar één keer de transportkosten. Je kan deze artikelen ook bestellen in een Dreambaby-winkel of Dreambaby Shop bij DreamLand. Dan kan je jouw artikelen gratis afhalen in de winkel en betaal je geen transportkosten.

Dreambaby bezorgt van maandag tot zaterdag, op het dagdeel van jouw keuze: voormiddag (8 -14 u) of namiddag (12 - 20 u). Artikelen worden geleverd tot aan de voordeur omwille van verzekeringsredenen. Voorzie eveneens voldoende mankracht om de chauffeur bij te staan bij het uitladen van grote en zware artikelen, zoals een babykamer bijvoorbeeld.

Zijn er op de dag van levering grote evenementen of wegenwerken gepland in je buurt waardoor onze chauffeur niet tot aan de woning geraakt, dan horen we dit graag minstens 3 dagen voor leverdatum. Breng onze klantendienst op de hoogte op 02 363 56 65.

Je aanhuislevering regel je zo:

  • Duid bij het leggen van je lijst aan welke artikelen je graag aan huis wil laten leveren. Doe dat vóór die artikelen gereserveerd en betaald worden. Anders vertrekken die 2 weken voor je bevallingsdatum naar je thuiswinkel en kunnen ze niet meer aan huis geleverd worden. Bij Colruyt vertrekken ze zodra ze betaald zijn.
  • De leveringsdatum van je aanhuislevering kan je vastleggen in je thuiswinkel of via de klantendienst op 02 363 56 65. Onze medewerkers kijken dan na of alle artikelen die je thuis wil laten leveren beschikbaar zijn en voegen ze toe aan je aanhuislevering.
  • Zorg dat alle artikelen die je aan huis wil laten leveren vooraf betaald zijn. Alleen dan is een aanhuislevering mogelijk. De artikelen kunnen online betaald worden of in een Dreambaby-, DreamLand- of Colruytwinkel.
  • Bij een aanhuislevering worden de artikelen tot aan de straatdeur gebracht. Montage en installatie zijn nooit inbegrepen.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Of wil je ons direct contacteren?

Contacteer ons

  • Via Facebook
  • 02 363 56 65
  • Contactformulier