Hoe gaat een aanhuislevering in zijn werk?

Grote of zware artikelen met het logo (bv. babykamers) leveren we uitsluitend aan huis. We bieden je eenmalig een gratis aanhuislevering aan bij het leggen van een geboortelijst. Dus niet alleen voor de artikelen met vrachtwagen-logo. Die gratis aanhuislevering geldt alleen voor artikelen die op je geboortelijst staan. Ook bij aankoop van een volledige babykamer krijg je van ons een gratis aanhuislevering.

Dreambaby bezorgt van maandag tot zaterdag, op het dagdeel van jouw keuze: voormiddag (8 -14 u) of namiddag (12 - 20 u). Artikelen worden geleverd tot aan de voordeur omwille van verzekeringsredenen. Voorzie eveneens voldoende mankracht om de chauffeur bij te staan bij het uitladen van grote en zware artikelen, zoals een babykamer bijvoorbeeld.

Zijn er op de dag van levering grote evenementen of wegenwerken gepland in je buurt waardoor onze chauffeur niet tot aan de woning geraakt, dan horen we dit graag minstens 3 dagen voor leverdatum. Breng onze klantendienst op de hoogte op 02 363 56 65.

Je gratis aanhuislevering regel je zo:

Duid bij het leggen van je lijst aan welke artikelen je graag aan huis wil laten leveren. Doe dat vóór die artikelen gereserveerd en betaald worden. Anders vertrekken die 2 weken voor je bevallingsdatum naar je thuiswinkel en kunnen ze niet meer aan huis geleverd worden. Bij Colruyt vertrekken ze zodra ze betaald zijn. Daarna is het nagenoeg onmogelijk ze nog aan huis te leveren. Grote of zware artikelen die uitsluitend aan huis worden geleverd, staan automatisch op thuislevering in je geboortelijst.

De leveringsdatum van je aanhuislevering kan je vastleggen in je thuiswinkel of via de klantendienst op 02 363 56 65. Onze medewerkers kijken dan na of alle artikelen die je thuis wil laten leveren beschikbaar zijn en voegen ze toe aan je gratis aanhuislevering.

Zorg dat alle artikelen die je aan huis wil laten leveren, vooraf betaald zijn. De artikelen kunnen online betaald worden of in een Dreambaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel.

Bij een aanhuislevering worden de artikelen tot aan de straatdeur gebracht. Montage en installatie zijn nooit inbegrepen.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Of wil je ons direct contacteren?

Contacteer ons

  • Via Facebook
  • 02 363 56 65
  • Contactformulier