Aankoopverplichting?

Beetje te enthousiast geweest bij het samenstellen van je lijst? Geen probleem. Wat overblijft op je lijst, hoef je niet zelf te kopen. Behalve babykleertjes, of babyspullen die we speciaal voor jou bestellen.

Sommige artikelen kan je bij Dreambaby in andere kleuren en modellen kopen dan degene die je op onze website, in de catalogus of in de winkel ziet. We bestellen dan het artikel van jouw keuze bij de fabrikant. Vind meer info hier.

Om zo’n artikel op je lijst te plaatsen kan je terecht in je Dreambaby-winkel, Dreambaby Shop in de DreamLand-winkel of bij de Advieslijn: 02 363 56 65. Van zodra het artikel door ons werd besteld, kan je het niet meer schrappen van je geboortelijst. Op dat artikel geldt vanaf dan een aankoopverplichting. In sommige gevallen geldt een herroepingsrecht. Koop je het artikel toch niet aan, dan krijg je die 10 % korting bij het afsluiten van je lijst niet.

De artikelen met aankoopverplichting kunnen wel nog gewijzigd of verwijderd worden in je kladlijst, dus wanneer je lijst nog niet gepubliceerd werd. Hou er rekening mee dat we geen artikelen voor je opzij leggen wanneer je lijst niet gepubliceerd is.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Of wil je ons direct contacteren?

Contacteer ons

  • Via Facebook
  • 02 363 56 65
  • Contactformulier