Wanneer zijn mijn artikelen beschikbaar?

Wanneer de artikelen van je geboortelijst beschikbaar zijn, hangt af van de keuze van je thuiswinkel.

Je kiest een Dreambaby-winkel

Twee weken voor je bevalling staan de artikelen in je thuiswinkel. Ook de artikelen van je lijst die al gereserveerd en betaald werden zijn vanaf dan beschikbaar in je thuiswinkel. Als je bepaalde artikelen vroeger wil hebben, dan kan je dit gewoon vragen in de winkel of aan de medewerkers van onze klantendienst. De artikelen zijn dan 3 à 5 werkdagen nadien beschikbaar in je thuiswinkel.

Je kiest een Dreambaby Shop of Corner* bij DreamLand

Twee weken voor je bevalling staan de artikelen in je thuiswinkel. Ook de artikelen van je lijst die al gereserveerd en betaald werden. Als je bepaalde artikelen vroeger wil hebben, dan kan je dit gewoon vragen in je Dreambaby Shop of Corner of aan de medewerkers van onze klantendienst. De artikelen zijn dan 3 à 5 werkdagen nadien beschikbaar in je thuiswinkel.

Je kiest een Colruyt-winkel

Artikelen worden pas één voor één naar de Colruyt-winkel opgestuurd wanneer ze door jou of door een kennis gereserveerd worden. Als je bepaalde artikelen vroeger wil hebben, dan kan je ze gewoon zelf reserveren voor de geboorte van je baby en ze in een Colruyt-winkel afhalen.

* In de Dreambaby Corners staan geen Dreambaby-artikelen uitgestald. Je kan er wel een geboortelijst leggen en artikelen uit de catalogus en van de website reserveren en ophalen.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Of wil je ons direct contacteren?

Contacteer ons

  • Via Facebook
  • 02 363 56 65
  • Contactformulier