Wat zijn betaalde artikelen?

Artikelen die door een schenker gekozen en betaald werden, maar niet werden meegenomen. Je kan ze zelf afhalen in je thuiswinkel.

Wanneer het gaat om een artikel dat in schijven betaald wordt, kan je het pas meenemen wanneer alle schijven betaald zijn. Zijn bij het afsluiten van je lijst niet alle schijven betaald, dan ben je niet verplicht het artikel alsnog aan te kopen. Behalve babykleertjes of babyspullen die we speciaal voor jou besteld hebben. Ofwel koop je het artikel door de overige schijven zelf te betalen, ofwel koop je het artikel niet en kies je aankoopcheques ter waarde van de al betaalde schijven.

Als Dreambaby je thuiswinkel is en je hebt meer dan 10 betaalde cadeautjes op je lijst, dan kan je gebruik maken van onze afhaalservice. We zetten dan al je cadeautjes klaar zodat je snel en makkelijk verder geholpen bent.

Opgelet

Betaalde artikelen worden pas 2 weken voor de opgegeven vermoedelijke geboortedatum naar je Dreambaby-winkel gestuurd. Wil je bepaalde artikelen vroeger meenemen, geef dan een seintje aan de winkel of de klantendienst. 3 à 5 werkdagen nadien liggen de gevraagde cadeautjes voor jou klaar. Als Colruyt je thuiswinkel is, vertrekt het artikel meteen na betaling naar de winkel.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Of wil je ons direct contacteren?

Contacteer ons

  • Via Facebook
  • 02 363 56 65
  • Contactformulier