Wat zijn de betalingsmogelijkheden bij Dreambaby?

Bij reservatie

Als je een artikel via onze site reserveert, kan je niet online betalen.

Wanneer je je pakket afhaalt in een Colruyt- of OKay-winkel, betaal je het samen met je boodschappen aan de kassa. Je kan het pakket ook laten toevoegen aan je Collect&Go-reservatie. Je betaalt dan alles in één keer. Je aankoop is dus pas definitief nadat je het pakket hebt afgerekend aan de kassa.

Je kan je reservatie ook betalen met een CM-waardebon.

We aanvaarden geen ecocheques.

Aanhuislevering

Als je je pakket thuis laat leveren, heb je de keuze uit 4 betaalmogelijkheden:

  • in de winkel: als je je artikel in de winkel reserveert, kan je het ter plekke in de winkel betalen. Voor een thuislevering van grote artikelen (meer dan 30 kg of verpakking groter dan 1,5 m) leg je meteen samen met een winkelmedewerker de leveringsdatum vast. Kleine artikelen (minder dan 30 kg of verpakking kleiner dan 1,5 m) die aanhuis geleverd worden via bpost kan je enkel online betalen.
  • online, met een bankkaart: je kan kiezen uit Bancontact, MasterCard of Visa. Je computer leidt je naar de betaaldienst Ogone via een gegarandeerd veilige SSL-verbinding. Dat betekent dat je betaalgegevens gecodeerd verstuurd worden. Je herkent deze beveiligde pagina aan het slotje onderaan je scherm. Zodra Ogone de betaling verwerkt heeft, krijgen wij een seintje en verwerken we je bestelling.
  • online, via overschrijving: je overschrijving moet minstens 8 werkdagen voor de thuislevering uitgevoerd zijn (hou rekening met ongeveer 5 dagen voor de afhandeling door de bank en 3 dagen voor de verwerking van je bestelling na ontvangst van de betaling). Alleen bij een tijdige betaling kunnen wij de afgesproken leverdatum respecteren.

Je pakket wordt na ontvangst van je betaling geleverd aan de voordeur op het gelijkvloers. Grote artikelen leveren we aan de voordeur op het gelijkvloers en aan de straatzijde. Montage en installatie zijn niet inbegrepen.

Voor een aanhuislevering betaal je verzendkosten. Lees meer over de verzendkosten.

Aanhuislevering: een bestelling die je aan huis laat leveren, kan je niet betalen met een CM-waardebon.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Of wil je ons direct contacteren?

Contacteer ons

  • Via Facebook
  • 02 363 56 65
  • Contactformulier