Hoe kan ik lid worden van dreambaby²?

Zin om de wereld van dreambaby² te ontdekken? Lid worden kan hier. Na het versturen van het aanvraagformulier krijg je een bevestigingsmail met je tijdelijke lidkaart. Druk die kaart op ware grootte af en gebruik ze in je Dreambaby-winkel of DreamLand-winkel met Dreambaby Shop. Geen printer? Geen probleem, in de winkel kan je ook altijd een dagpas afdrukken. Met deze pas kun je alleen diezelfde dag van je dreambaby²-voordelen profiteren in afwachting van je definitieve lidkaart.

Als nieuw lid geniet je online onmiddellijk van alle kortingen en voordelen op www.dreambaby.be

Lid worden kan ook aan de kiosk in je Dreambaby-winkel of DreamLand-winkel met Dreambaby Shop. Je drukt er je tijdelijke kaart meteen af en neemt het recentste exemplaar van het magazine gratis mee. Je profiteert er ook meteen van alle kortingen en voordelen.

Tip! Onthoud zeker de logingegevens die je gebruikt om lid te worden! Je hebt ze nodig om je kortingen online automatisch toe te laten kennen én om van alle voordelen op www.dreambaby.be te profiteren.

Vier weken later vind je je definitieve lidkaart in de brievenbus. Je krijgt ook zes edities van het dreambaby²-magazine gratis thuis. Daarna kan je het magazine online lezen op www.dreambaby.be of het gratis afhalen in je Dreambaby- of DreamLand-winkel op vertoon van je lidkaart.

Wil je graag onze updates en unieke voordelen elke maand in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Of wil je ons direct contacteren?

Contacteer ons

  • Via Facebook
  • 02 363 56 65
  • Contactformulier