Wat als ik het magazine niet heb ontvangen?

Als dreambaby²-lid krijg je 6 edities van het magazine gratis thuis. Daarna kan je het magazine online lezen op www.dreambaby.be of het gratis afhalen in je Dreambaby- of DreamLand-winkel, op vertoon van je lidkaart.

Gaf je in het aanvraagformulier aan dat je het magazine niet per post wil ontvangen, dan kan de advieslijn dit achteraf aanpassen. Ook als je het eerste editie niet hebt ontvangen contacteer je onze Advieslijn op 02 363 56 65 of via het contactformulier.

Kreeg je het magazine wel al maar niet de recentste editie? Dan ging die misschien verloren bij de post of belandde ze in de verkeerde brievenbus. Jammer genoeg kunnen we je geen nieuw exemplaar opsturen. Je kan het magazine wel altijd online lezen op www.dreambaby.be of gratis afhalen in je Dreambaby- of DreamLand-winkel.

Tip! Een nieuwe editie van het dreambaby²-magazine verschijnt telkens de laatste woensdag van februari, april, juni, augustus, oktober en december. Dus misschien is de recentste editie gewoon nog niet verschenen!

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Of wil je ons direct contacteren?

Contacteer ons

  • Via Facebook
  • 02 363 56 65
  • Contactformulier