Wat is een kladlijst?

Je kan een voorlopige lijst samenstellen. Dat is een kladversie van je geboortelijst. Je stelt deze versie samen zonder je aan te melden en je hoeft ze nog niet online te plaatsen.

Je kladlijst wordt op je computer bewaard in het geheugen van je browser. Wanneer je je surfgeschiedenis wist, ben je deze kladlijst dus kwijt. Je familie en vrienden kunnen je lijst dus ook nog niet bekijken.

Opgelet: de (promotie)prijzen van de artikelen die je op je kladlijst zet, zijn niet de definitieve prijzen. We houden alleen rekening met de (promotie)prijzen die geldig zijn op het moment dat je je geboortelijst publiceert. Bovendien reserveren we de artikelen pas als je je lijst publiceert. Je bent dus nooit zeker dat artikelen op een kladlijst nog in voorraad zullen blijven. Je kan je kladlijst publiceren wanneer je dat zelf wil. Je moet je dan eerst aanmelden met een persoonlijke code en paswoord. Je online lijst krijgt dan een lijstnummer en wordt vanaf dat moment ook bij Dreambaby bewaard. Je kan later op elk moment nog wijzigingen aanbrengen zoals artikelen toevoegen, schrappen, verbergen en opsplitsen in schijven.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Of wil je ons direct contacteren?

Contacteer ons

  • Via Facebook
  • 02 363 56 65
  • Contactformulier