Hoe zit het met de prijzen van artikelen op mijn geboortelijst?

Eens je een artikel op je geboortelijst hebt gezet, wordt de prijs van dat artikel vastgeklikt. Het artikel wordt dus niet meer duurder.

We passen de prijs van deze artikelen op je geboortelijst niet aan. Geldt er op het moment van aankoop een lagere prijs dan de prijs die we vastklikten, dan rekenen we de lagere prijs aan.

Opgelet: de (promotie)prijzen van de artikelen die je op je kladlijst zet, zijn niet de definitieve prijzen. We houden alleen rekening met de (promotie)prijzen die geldig zijn op het moment dat je je geboortelijst publiceert.

Heb je toch ergens een lagere prijs gezien voor hetzelfde artikel? Vul dan het online formulier in, we kijken deze prijs na en passen de prijs op je geboortelijst aan.

Voorwaarden: Dreambaby garandeert scherpe prijzen voor identieke artikelen die op hetzelfde moment verkrijgbaar en leverbaar zijn in België. Daarbij houden we rekening met promoties en aanbiedingen. Ook milieu- en andere heffingen, taksen en verzendkosten in België verrekenen we in de prijs. We houden geen rekening met uitverkopen, koopjes, solden en prijzen op veiling- en opbodsites.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Of wil je ons direct contacteren?

Contacteer ons

  • Via Facebook
  • 02 363 56 65
  • Contactformulier