Een meerling op komst?

Vol spanning kijk je uit naar de eerste echo, je eerste blik op dat kleine wonder in je buik. Bij de gynaecoloog krijg je een speciale verrassing. In plaats van één kloppend hartje zie je er twee of misschien zelfs meer. Je bent in verwachting van een meerling!
Dat betekent bijzondere momenten in het meervoud, maar ook een aantal extra vraagtekens.

Meer baby'tjes, meer voordelen

Een meerling betekent ook meer kosten. Daar heeft Dreambaby aan gedacht! Je krijgt van ons een geschenkkaart bij het afsluiten van je geboortelijst, niet t.w.v. 10 %, maar t.w.v. 15 % van het totale bedrag van de aangekochte artikelen. En dat bovenop alle andere voordelen van een geboortelijst bij Dreambaby!
Al wat je hoeft te doen is een attest van je gynaecoloog of geboorteattest afgeven in je favoriete Dreambaby-winkel. Of zo'n attest bezorgen aan onze Advieslijn. Je kan het mailen naar advieslijn@dreambaby.be of het opsturen t.a.v. Advieslijn naar Edingensesteenweg 196, 1500 Halle.

En dat is niet alles. Onze specialisten stelden ook een speciaal assortiment samen voor meerlingen. Een deel van dat meerlingenassortiment vind je terug op de website.

Ontdek het meerlingenassortiment

Ben je op zoek naar nog meer aangepaste producten voor meerlingen? Vraag dan onze meerlingenbijlage aan! Dan kan je rustig ons hele assortiment doorbladeren. De artikelen die we niet in ons online assortiment hebben, bestellen we speciaal voor jou. De levertermijn is dan wel wat langer: 8 à 12 weken.

Hier al een voorsmaakje

Leg je geboortelijst op tijd...

  • want bij Dreambaby kan je extra artikelen voor je meerling uitkiezen die niet in het standaardassortiment zitten. Deze artikelen worden speciaal voor jou besteld en daarom hebben ze soms een langere levertermijn.
  • want bij een meerlingzwangerschap beval je vaak wat vroeger dan voorzien. Normaal liggen de artikelen van je geboortelijst 2 weken voor de uitgerekende bevallingsdatum klaar in je thuiswinkel. Op jouw vraag kunnen we een vroegere bevallingsdatum noteren zodat je artikelen vroeger beschikbaar zijn in je thuiswinkel.
Untitled Document