Geometrische babykamer: kleur en vorm zijn troef!

De tijd dat alleen bloemenpatronen of strepen vrolijkheid brachten, is lang voorbij. De interieurtrend geometrie komt uit de Scandinavische woonstijl en wordt gekenmerkt door een vrij strak design. Wil je een nieuwe dynamiek voor je babykamer? Ga dan voor driehoeken, ruitvormen, zeshoeken of diamantvormen, met op elke zijde een ander fris kleurtje.

Geometrie als blikvanger

Geen nood aan een volledige make-over om de geometrietrend toe te passen. Breng hier en daar de juiste accenten aan en je krijgt al een maximaal effect. Wat dacht je van een paneel geometrisch behangpapier als blikvanger of een plaid als kleureffect? Een oud meubel kan je dan weer een nieuw leven geven door zelf een driehoekpatroon aan te brengen op de deurtjes.

DIY: Een zachte geometrische babykamer 

Babyspulletjes met toffe geometrische accenten? Ontdek de Guilded Grey-voetenzak van 
Elodie Details, het Next 2 Me-textiel van Chicco of het Central Park-speeldeken van Skip*Hop in de webshop. 

Mix met wit

Bij geometrie horen uitgesproken unikleuren als rood, blauw en groen. ‘Ton sur ton’ is hier niet aan de orde. Combineren wél. Voor een geslaagd driehoekpatroon mix je twee kleuren met wit.

Aan de slag? Kies je favoriete kleuren uit de 5 vernieuwende collecties: Country Living, Contemporary, Classic, Vintage en Design van Mona. 

Andere trends?

Boho chic voor eigentijdse baby’s.

In samenwerking met:

Kleur en passie in elke stijl daar staan de Mona verven voor. Mona biedt je 5 vernieuwende collecties ‘Country Living, Contemporary, Classic, Vintage en Design’ waarin je naar hartenlust kan combineren met de meest exclusieve kleurensets. Het Mona kleurenpalet voor 2016 is geïnspireerd door cocktails en wereldberoemde minnaressen. Welke babykamer je ook droomt voor je oogappel, met de prachtige Mona-tinten maak je het waar!

www.monacolor.eu