Jungle fever: Een stoere look voor het rijk van Leon

“Leon is dol op wilde dieren. Ik wil zijn kamer een stoere jungle look geven.”, zegt mama Lore. Als winnares van onze wedstrijd, kreeg haar babykamer een make-over. En wat een ‘beestig’ resultaat! Lees hier de tips van onze styliste.

Kleuren maken het verschil

Wat past er beter bij het jungle thema dan groen en kaki. We kozen twee  tinten (Camilla en Kiwi Tini) uit het gamma van Mona. In de uitsparing van het raam kwam blauw (French Blue) als accentkleur. Op die manier maken we mooi de link met de blauwe buitenlucht.

Lichte kleuren op muren zonder zonlicht

Door het heldere groen (Kiwi Tini) te gebruiken op de muur waar geen direct zonlicht op valt, licht het kamertje op. De andere muren krijgen het donkerdere kaki (Camilla).

The lion sleeps tonight

Een sjabloon van een leeuwenkop siert het hoofdeinde van het bedje. Rondom brengen kleine voetafdrukken van leeuwenpootjes vrolijkheid in de kamer. Ze breken ook de grote kleurvlakken. Die kleine elementjes zorgen voor veel effect en kan je ook makkelijk zelf aanbrengen.

Beestige details maken het helemaal af

Een oerwoud zonder wilde beesten is geen écht oerwoud. Knuffels en kleine voorwerpjes die verwijzen naar het leven in de jungle maken de beestenboel compleet.

Mama Lore: “Het is een kamertje waar ik apetrots op ben. En wedden dat Leon zich straks, als hij wat groter is, de (leeuwen)koning te rijk voelt!”

Een persoonlijke toets voor je babykamer? Ontdek ons assortiment Decoratie en opbergen in de webshop.

In samenwerking met:

Kleur en passie in elke stijl daar staan de Mona verven voor. Mona biedt je 5 vernieuwende collecties ‘Country Living, Contemporary, Classic, Vintage en Design’ waarin je naar hartenlust kan combineren met de meest exclusieve kleurensets. Het Mona kleurenpalet voor 2016 is geïnspireerd door cocktails en wereldberoemde minnaressen. Welke babykamer je ook droomt voor je oogappel, met de prachtige Mona-tinten maak je het waar!

www.monacolor.eu