Kan potjesvoeding voor je baby?

Het is kant-en-klaar, gemakkelijk op te warmen en de baby vindt het lekker. En toch blijven flink wat ouders twijfelen aan de kwaliteit en veiligheid van babyvoeding in potjes. “Volledig onterecht”, zegt John Blake. Hij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de babyvoeding bij Nutricia.

John Blake: “Ik durf er mijn handen voor in het vuur steken: onze babyvoeding is van de hoogste kwaliteit. Voor minder gaan we niet! Wij kloppen twaalf maanden per jaar rechtstreeks aan bij landbouwers en telers die die zich strikt aan de wetgeving op babyvoeding houden. Zij stellen alles in het werk om zuivere producten te leveren. Dat controleren en testen wij keer op keer.”

Wat zit er in een potje voeding?

John Blake: “Pure ingrediënten, daar gaat het bij ons om. Zo worden er geen kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakstoffen toegevoegd, conform de huidige wetgeving. Onze groenten worden meteen na de oogst verwerkt, zodat alle kwaliteit en vitamines bewaard blijven. We zijn even veeleisend wat het vlees en de vis betreft die we in onze babyvoeding verwerken.“

Alleen het allerbeste

John Blake: “Zoals ik ook voor mijn kinderen alleen maar het beste wil, zo streef ik ook in mijn werk naar de beste kwaliteit en de puurste ingrediënten. Elke dag opnieuw.”

In samenwerking met : Nutricia

Nutricia is de babyvoedingsdivisie van Danone. Wij streven ernaar om met onze baby- en kindervoeding de groei en de ontwikkeling van de kleinsten (0-36 maanden) te bevorderen.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Nutricia.