Kindvriendelijke vakantiebestemmingen

Het is beslist: je trekt ertussenuit met je gezinnetje. Maar waar naartoe? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, ook met kindjes. Welk uitje het beste bij jouw gezin past, hangt af van je voorkeur. Een selectie.

Op het ritme van je baby

De meeste baby’s voelen zich overal thuis. Het belangrijkste voor een baby is dat zijn vertrouwde personen dichtbij zijn. Je voelt het al aankomen: eigenlijk kan je je baby overal mee naartoe nemen op reis. Eén gouden regel: het ritme van je baby staat centraal. Slaapt je baby makkelijk in een draagdoek? Dan kan hij gerust mee het museum in of de bus op. Heeft je baby echt zijn bedje nodig om te slapen, dan las je een extra pauze in. Jij kent je baby het beste. Vertrouw op je gevoel, en het komt helemaal goed.

Alles wat je baby nodig heeft op de bestemming. Ontdek onze wandelwagensdraagdoekenreisbedjes en meer in de webshop. 

Boerderijvakantie: genieten van de natuur

Wie graag de handen uit de mouwen steekt en nieuwe dingen ontdekt op vakantie, heeft het zeker naar zijn zin op een boerderijvakantie. Koeien melken, een ritje op de tractor en boerengolf spelen. Of trek je laarzen aan om de stallen uit te mesten. Plezier voor klein en groot. Zo’n boerderijvakantie kan trouwens dicht bij huis. Want België heeft een ruim aanbod hoevetoerisme. Je bent er dus sneller dan je denkt!

Vakantiepark: tal van mogelijkheden

België heeft heel wat vakantieparken. Ook in onze buurlanden is er een mooi aanbod gezellige vakantiedomeinen. De grootste troef? De combinatie van privacy én de vele faciliteiten. Veel parken hebben een heus zwemparadijs, een binnenspeelplein en tijdens de vakanties is er vaak kinderanimatie. Er zijn ook verschillende restaurants die je graag in de watten leggen. Zelfs met een typisch Belgisch regenweertje valt er dus van alles te beleven in zo’n park. Wie liever wat privacy en rust heeft, trekt zich gewoon terug in zijn huisje of chalet. Het park biedt van alles. Aan jou om te kiezen.

Kinderanimatie: win voor kinderen én ouders

Naast vakantieparken bieden ook heel wat hotels kinderanimatie tijdens de vakanties. Kinderdisco, verhaaltjes lezen en volop knutselen. De kinderen amuseren zich rot. En wat doe je als ouder ondertussen? Dat kies je helemaal zelf. Eventjes uitblazen of het beste van jezelf geven op het tenniscourt. Genieten van de natuur of genieten van een heerlijke kop koffie. Eén ding staat vast: op het einde van de dag alleen maar blije gezichtjes. 

Voorbereiding of onderweg? Met deze tips vertrek je met je kleintje relaxed op vakantie

Het zonnetje schijnt en het water lonkt? Ontdek ons assortiment Veilig zwemmen en Veilig in de zon in de webshop.