Liefde voor klassiek: een elegante babykamer

“Felle kleuren hoeven voor mij niet hoor, ik wil graag een klassieke babykamer.”, vertelt bijna-mama Leen aan onze styliste. Als winnares van onze wedstrijd, kreeg haar babykamer een make-over. En het resultaat is best verrassend. Dankzij deze tips.

Zorg voor contrast

Een van de muren schilderden we donkerblauw. Daarvoor gebruiken we de tint King Blue uit het gamma van Mona. Die zorgt voor een mooi contrast met het witte babybedje. Om nog wat meer dynamiek te creëren, brachten we op een andere muur horizontale strepen aan in verschillende tinten blauw (Melbourne Blue en Tunis Blue). En het kleurrijke dekbedovertrek geeft op zijn beurt een leuk contrast met het witte bedje en de blauwe muren.

Kies voor een decoratief element

Op het geboortekaartje van Leens baby staat een schattige olifant. Dat inspireerde onze styliste om uit een schuimplaat (Kadapak) een olifant te snijden. De olifant kreeg een ereplaats aan het hoofdeinde van het bed, én keert ook nog terug als lampje en knuffel.

Een persoonlijke en originele inrichting van je babykamer? Ontdek ons assortiment Decoratie en Opbergen in de webshop.

In samenwerking met:

Kleur en passie in elke stijl daar staan de Mona verven voor. Mona biedt je 5 vernieuwende collecties ‘Country Living, Contemporary, Classic, Vintage en Design’ waarin je naar hartenlust kan combineren met de meest exclusieve kleurensets. Het Mona kleurenpalet voor 2016 is geïnspireerd door cocktails en wereldberoemde minnaressen. Welke babykamer je ook droomt voor je oogappel, met de prachtige Mona-tinten maak je het waar!

www.monacolor.eu