Babykleding (0 - 2 jaar) bij Dreambaby

Je baby is een pareltje! En natuurlijk wil je die lieve snoet nog wat extra in de kijker zetten met leuke babykleertjes. Bij Dreambaby shop je de schattigste outfits voor kinderen tot 2 jaar (ook voor premature baby's). De collecties zijn stijlvol en comfortabel. En gemaakt uit zachte stofjes, waarin je kindje zich kiplekker voelt.

Trendy en basiskledij

Kom regelmatig langs en hou het assortiment goed in de gaten. We hebben allerlei toffe merken in verschillende prijsklassen en ook een eigen originele collectie: Dreambee! Naast leuke trends, passen er zeker ook een paar van onze tijdloze basisstukken in de kleerkast van je kindje.

Ben je bezweken voor onze kledingcollecties?

Wil je je lieve spruit een nieuwe look geven? Je vindt de kledij in het merendeel van onze Dreambaby-winkels. Ook in onze webshop vind je een deel van onze collectie.

Vind mijn Dreambaby-winkel

Ontdek de collectie in de webshop

Onze merken

Kleertjes op je geboortelijst

Wist je dat je in je Dreambaby-winkel ook babykleding op je geboortelijst kan laten zetten?* We raden aan om dat pas de laatste maand van je zwangerschap te doen, als je een beter idee hebt hoe groot je pasgeboren baby zal zijn. Plaats best maar tot maat 68 (6 maanden) op je lijst. Daarna kan je opnieuw bekijken welke kleertjes je nog nodig hebt in welke maat. Loop je vooruit op de seizoenen? Hou dan zeker ook rekening met de juiste maat tegen dan.

* Op babykleding op je geboortelijst geldt een aankoopverplichting. Lees alle voorwaarden van onze geboortelijst op dreambaby.be