C&A

De collectie van C&A wacht op jou in de winkel

C&A denkt aan mama én baby met haar breed assortiment zwangerschapskleding en -ondergoed en babykledij. Van elastisch katoen tot microvezel dat aanvoelt als een tweede huid: de zwangerschapskledij van C&A volgt de veranderingen van je lichaam gedurende je zwangerschap. Ontdek ook alle kledij voor na je zwangerschap: gemaakt van polyamide en elastaan. De kledij is ideaal om je rondingen te omhullen en laten je figuur goed uitkomen. Vrouwelijkheid siert de mooie collecties van C&A: kant, strikjes en lint keren vaak terug.

Een eerste basis-outfit voor je kleine spruit, met subtiele kleuren en onopvallende prints? Je vindt het terug in de collectie van C&A in je Dreambaby-winkel. In biologisch katoen!

De zwangerschapskledij en babykleertjes zijn verkrijgbaar in de Dreambaby-winkels van Beveren, Brugge, Charleroi, Denderleeuw, Doornik, Gent, Groot-Bijgaarden (Dilbeek), Halle, Herstal, Jemappes, Kuurne, Lier, Lochristi, Mechelen, Meslin-l’Evêque, Merksem, Namen, Oostende, Tienen, Turnhout, Waterloo, Wilrijk en Zemst.

Voor baby's, peuters en mama's

C&A
C&A
C&A
C&A