Meer dan een babykamer met Dumbo

De kleine Maïlo verraste iedereen en kwam vroeger dan verwacht. Het was dus alle hens aan dek voor de restyling van zijn babykamer. Maar mama Jorane is in de wolken met het resultaat: een kamertje dat nog jaren mee kan gaan en dat modern en toch persoonlijk is.

Missie geslaagd!

Toen ze acht maanden zwanger was, keek Jorane er erg naar uit om haar lege babykamer te laten omtoveren door Dreambaby. Maar de dag voor het team aan de slag zou gaan, beviel ze al van haar zoontje Maïlo. In het ziekenhuis kwam ze dus stap voor stap te weten hoe het kamertje eruitzag.

Jorane: “Toen ik thuiskwam en met Maïlo in mijn armen de ruimte binnenstapte, kreeg ik kippenvel. Het was nog mooier dan gedacht! Nu slaapt hij nog bij ons, maar ik ben zeker dat hij vele jaren plezier zal hebben aan zijn mooie kamer.”

Een blijvertje

Siska, onze styliste: “Jorane houdt van een strak, modern interieur en wilde een kamer waar Maïlo binnen een tiental jaar nog tevreden in zou zijn. Geen getekende figuren op de muur, niets dat te veel ‘babysfeer’ uitstraalde. Mijn oog viel op de Dumbo-collectie van Disney Baby, exclusief verkrijgbaar bij Dreambaby. In die collectie zijn de hoofdkleuren wit, groenblauw en lichtgrijs. Ook Jorane vond het perfect. Ze koos zelfs het groenblauw voor de doopsuiker! Ik combineerde het op de muur met limoengroen en een iets feller blauw en heb dezelfde kleuren op verschillende manieren laten terugkomen in de kamer.”

Een zwak voor de stoeltjes

Siska: “De leuke stoeltjes zijn even breed als de verticale strepen op de muur, wat voor een aangenaam gevoel van symmetrie zorgt. Verder maakt de mooie Dumbo-collectie het geheel perfect af: het verzorgingskussen, de verzorgingsproducten, de knuffels en de lakentjes: overal komen dezelfde kleuren in terug.”

Sobere en moderne tinten

Stany, schilder: “De drie verticale strepen onder het schuine raam geven de kamer een ruimer gevoel én zijn een echte blikvanger. Het is ook een goed idee om die muur te gebruiken als accentmuur omdat hij zo laag is dat je daar nooit een kastje of iets anders zal kunnen zetten. En met de blauwe accentmuur kan je niets fout doen: het blijft een klassieker voor een jongenskamer.”

Vind je deze babykamer leuk? Vind alle artikelen van de Dumbo-collectie in ons assortiment Slapen.