Bo Jungle: een Belgisch merk geïnspireerd door de natuur

Responsive image

Bo Jungle is een vernieuwend Belgisch merk dat kwaliteitsvolle babyartikelen produceert in neutrale, rustige kleuren, steeds geïnspireerd op de natuur. Zij streven ernaar het grootst mogelijke comfort en de beste zorg voor jouw baby aan te bieden en dit aan betaalbare prijzen.

Wat begon met enkele eenvoudig te gebruiken inbakerdoekjes in neutrale kleuren, is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal bekend merk met een zeer uitgebreid gamma van hoogwaardige babyproducten. Ontworpen en getest door ouders, voor ouders.

De laatste jaren heeft men bij Bo Jungle vol ingezet op het ontwikkelen van vernieuwende babyproducten in verschillende productcategorieën, gaande van de bekende inbakerdoekjes en ergonomische kussentjes, tot handige bewaarpotjes, een alles-in-één kooktoestel, een uiterst complete verzorgingsset, superwarme voetenzakken, een plooibaar park en zelfs handige glazen flesjes met hitte-indicatie.

En dat hard werk loont is wel duidelijk, want de laatste jaren heeft Bo Jungle al meerdere prijzen gewonnen: in 2015 won het de Baby Product Award met de B-Bottle Warmer Superfast voor gebruik thuis en in de wagen en in 2016 met de B-Digital Humi-Purifier. Ook in 2018 waren de B-Thermo Bottles genomineerd voor de Baby Innovation Awards in Nederland.

Ontdek snel deze praktische producten, die zowel jouw leven, als dat van jouw baby, een stuk comfortabeler zullen maken.