Geniet van leven onderweg met je gezin

Toen Bugaboo de oorspronkelijke, all-in-one Bugaboo wandelwagen in 1999 lanceerden, wilde het ouders iets totaal nieuws geven: een eenvoudige, veelzijdige, moderne kinderwagen die je overal kon meenemen.

Na bijna twintig jaar blijft de onverslaanbare Bugaboo-combinatie van een fantastische uitstraling, gebruiksvriendelijk ontwerp en duurzame kwaliteit ouders nog steeds dat wowgevoel geven, en genieten baby’s en peuters wereldwijd van een comfortabele en veilige rit.

Of je nu op zoek bent naar een praktische all-in-one wandelwagen, een lichte, compacte wandelwagen voor stedelijke avonturen, een kinderwagen die ruwere terreinen kan trotseren, of één die kan meegroeien met je familie, er is altijd een Bugaboo product dat perfect bij jou past.

We believe it’s not about where you are, but where you can go.

Bugaboo bij Dreambaby

Hieronder vind je een overzicht van alle wandelwagens die beschikbaar zijn bij Dreambaby. Je kan ze terugvinden in je Dreambaby-winkel in Beveren, Bree, Brugge, Charleroi, Denderleeuw, Dilbeek, Drogenbos, Gent, Herstal, Kuurne, Leuven, Mechelen, Merksem, Meslin, Mol, Namen, Oostende, Tienen, Tournai, Turnhout, Waterloo en Zemst. De wandelwagens van Bugaboo kunnen enkel aangekocht worden in deze winkels.

Bugaboo Fox

Maak kennis met de kinderwagen voor ultiem comfort!

De meest soepele rit, ongekend duwgemak en de allerbeste rijprestaties. Stevig en robuust, maar toch bijzonder licht en compact. Met deze wandelwagen kunnen ouders ‘YES!’ blijven zeggen op alles wat ze graag doen.

Dankzij het compact in te klappen onderstel is de Bugaboo Fox makkelijk op te bergen of mee te nemen in de auto. De kinderwagen laat zich zonder enige moeite voortduwen. Van geplaveide straten tot besneeuwde paden, de geavanceerde vierwielophanging en de grote banden zorgen voor een soepele, stabiele rit voor ouder en kind, op elke ondergrond.

De Bugaboo Fox is gemaakt van duurzame materialen en gerecycleerde stoffen. Ouders kunnen hem gebruiken voor hun eerste kind en daarna voor eventuele broertjes en/of zusjes; deze kinderwagen gaat jarenlang mee. De Bugaboo Fox heeft bovendien een modulair ontwerp, zodat ouders hem naar eigen wens kunnen vernieuwen voor een nieuw seizoen of een nieuwe baby. Mix en match met verschillende kleuren voor bekleding, wieldoppen en handgrepen.

Bugaboo Cameleon³

De originele all-in-one-kinderwagen waar ouders dol op zijn.

Ooit een baanbrekende uitvinding die de manier waarop wandelwagens eruit zagen en werkten compleet veranderde, nu een wereldwijd design icoon: de Bugaboo Cameleon3 inspireert ouders wereldwijd al meer dan 15 jaar.

De Bugaboo Cameleon³ is uiterst veelzijdig en eenvoudig te gebruiken en past zich moeiteloos aan op de steeds veranderende uitdagingen van het moderne leven. Op vier of twee wielen, rond de stad of in het bos, over zand of door sneeuw - de Bugaboo Cameleon3 verandert het gezinsleven in een nooit eindigend avontuur.

Je had een rijk, gevarieerd leven voor je kinderen kreeg, dus waarom nu stoppen? Met de Bugaboo Cameleon³ geef je je kind comfort en blijf je trouw aan jezelf.

Bugaboo Bee5

Speciaal ontworpen voor ouders die altijd onderweg zijn.

De Bugaboo Bee5 is speciaal ontworpen voor ouders die altijd onderweg zijn. De compacte en lichte buggy is een slimme keuze voor stadse avonturiers met een baby of peuter.

Met deze wendbare buggy wandel je moeiteloos door de stad dankzij zijn soepele besturing en vierwielvering. Je kind geniet ook van elke rit dankzij het comfortabel gewatteerd zitje dat met je kindje meegroeit. Met slechts een paar klikken kan je de stoel omdraaien, achterover klappen en uitschuiven.

De auto of de trein nemen? Geen probleem! Je kan de buggy met zitje met één hand opvouwen tot een compact pakket dat ook in huis minder ruimte inneemt.

Laat je inspireren door de altijd bruisende stad en gebruik de kleurrijke bekledingsets om je Bugaboo Bee5 buggy creatief te stylen of restylen. Dankzij de extra kleuren en de verwisselbare wieldoppen en handgrepen kan je nu nog meer kleurcombinaties maken.

Bugaboo Donkey

Voor ouders die klaar zijn voor meer.

De Bugaboo Donkey is een wandelwagen met veel verschillende functies en zorgt ervoor dat je helemaal klaar bent voor wat je ook te wachten staat in het leven.

De makkelijk toegankelijke boodschappenmand aan de zijkant en de boodschappenmand onder de stoel zorgen voor genoeg ruimte om alles wat je nodig hebt mee te nemen. De vier grote wielen staan garant voor een comfortabele reis voor jou en je kind op elk terrein. En omdat de Bugaboo Donkey zeer compact op te vouwen is, past hij makkelijk in de koffer van je auto, en ben je vrij om te gaan en staan waar je maar wilt.

Bovendien is de Bugaboo Donkey toekomst-proof! Mocht je plannen hebben voor een groter gezin, dan kan je de Bugaboo Donkey transformeren tot een duowandelwagen in slechts drie eenvoudige klikken. En als je een tweeling verwacht, kunnen je kindjes van baby tot peuter ook gezellig naast elkaar zitten. Meer voorbereiding kan bijna niet.