Bumba, van op het televisiescherm tot in je baby’s leven.

De lievelingsclown van alle baby’s

Bumba is een Belgisch merk van Studio 100. Sinds 2004 kunnen de allerkleinsten onder ons de avonturen van deze grappige clown volgen op Ketnet. Bumba is verzot op spelen, dit doet hij het liefst met zijn vriendjes Bumbalu, Kiwi en Tumbi. Van in het circus tot Australië, Bumba neemt je baby mee op een speelse ontdekkingstocht.

Bumba vind je niet enkel op televisie of in Plopsaland, verras je kleine schat nu ook met producten en speelgoed van Bumba! Het gevarieerde gamma van Bumba bestaat uit creatieve en kleurrijke producten. Voor het welzijn van je baby biedt Bumba enkel producten van uitstekende kwaliteit.

Bumba overal in huis

Schattige Bumba spulletjes in elke kamer brengen nog meer plezier in het leven van je baby. In de slaapkamer dommelt jouw kleintje in onder het kleurrijke Bumba dekbedovertrek met een zachte Bumba doudou in zijn armen. Eten en drinken was voor je baby nog nooit zo fijn als met eetgerei van Bumba. Daarnaast geniet je kleintje van uren speelplezier met het speelgoed en de knuffels van Bumba.