Chicco, veilige babyproducten voor elk moment van de weg

Kwalitatieve babymeubelen

Chicco draagt al meer dan 60 jaar bij aan het geluk van kinderen over heel de wereld. Het Italiaanse merk heeft een uitgebreid gamma dat gaat van meegroeiwandelwagens, autostoelen tot eetstoelen. Voor elke groeifase van je baby, vind je een artikel van Chicco. Alle artikelen van Chicco zijn gemakkelijk te gebruiken en voldoen aan alle veiligheidsvereisten.

Om zijn klanten steeds het beste te bieden, voert Chicco onderzoek om de psychologische, fysieke, affectieve en relationele behoeften van kinderen te leren kennen. Bij de ontwikkeling van producten die bijdragen aan het geluk van kinderen, baseert Chicco zich op de suggesties van ouders en pediatrische en pedagogische experten. Het studiecentrum van Chicco wordt staat garant voor kennis, expertise, uitwisseling van ideeën en verantwoordelijkheid.Voor elk moment van de dag is er een product van Chicco

Je baby ontwaakt in zijn Next2Me wieg. Mama kleed hem aan op de Cuddle & Bubble wastafel. Wanneer zijn zuigflesje klaargemaakt is met de Step Up flesverwarmer, kan je baby heerlijk drinken wanneer hij comfortabel in zijn Polly Magic eetstoel zit. Als mama moet vertrekken kan ze gemakkelijk de meegroeiwagen samenvouwen, wanneer de baby al comfortabel geïnstalleerd is in zijn Gro Up autozitje! Weeral een mooie dag die begon met Chicco.