Childwood by Childhome, Belgisch design

Topkwaliteit van eigen bodem

Childwood by Childhome is een onderdeel van Childhome, een bekend Belgisch babymerk. Childhome is een familiebedrijf uit Kontich dat 30 jaar geleden gesticht werd door Nathalie en Stefan Aerts. Het bedrijf ontwikkelt tijdloze producten onder twee merken: Childwood by Childhome voor babymeubelen en deco en Childwheels voor kinderwagens en reisbedjes.

Childwood by Childhome biedt je alles wat je nodig hebt om je babykamer in te richten. Van leuke meubeltjes, praktische accessoires tot decoratie en bedtextiel, bij Childwood by Childhome vind je het allemaal! Childwood by Childhome draagt service en design hoog in het vaandel, al hun producten voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen.

Alles voor je baby

Maak je huis helemaal baby-klaar met meubels van Childwood by Childhome. In de keuken kan je baby met jullie mee aan tafel zetten in de handige meegroeistoel. Met een hekje zorg je ervoor dat je kindje veilig vrij kan rondlopen. In een comfortabel park vindt je kleintje een aangenaam eigen plekje in de woonkamer. Voor hippe kinderkamerdecoratie kan je rekenen op de kaders met een leuke boodschap. In de badkamer kan je je baby wassen met de handige tetrawashandjes en tetradoeken van Childwood by Childhome.