Ergonomisch Dragen met Tula en Ergobaby

Responsive image

WAAROM DRAGEN GOED IS VOOR JE BABY ÉN JEZELF

Baby's willen in de eerste plaats hun mama of papa kunnen zien, voelen en ruiken, want dat geeft hen een veilig gevoel. Door je baby te dragen, voorzie je in alle drie de behoeftes tegelijkertijd. Je baby ziet jou vlakbij, ruikt je geur, hoort je stem en hartslag en voelt je warmte. Dankzij die zintuiglijke waarnemingen voelt de baby zich veilig en geborgen (zoals in de vertrouwde baarmoederomgeving), gaat hij meer belangstelling voor zijn omgeving tonen en gaat hij het sociaal beter doen.

Kindjes die worden gedragen hebben ook een regelmatiger hartritme en stabielere temperatuur, slapen gemakkelijker, groeien beter en huilen gemiddeld zo'n 43% minder vaak.

Daarnaast maak je ook door je baby te dragen zelf het 'moederhormoon' prolactine aan, wat zorgt voor een nog hechtere band tussen ouder en kind.

En tenslotte, door je baby te dragen, maak je het jezelf ook veel makkelijker. De trein nemen of trappen doen, koken of met grote broer en zus spelen is niet langer een probleem. Je hebt je baby'tje dicht bij jou én je hebt je handen vrij voor andere dingen. Win-win!

MAAR WELKE DRAAGZAK KIES IK DAN BEST? EEN GOEDE VRAAG!

Het aanbod is uitgebreid, maar je vindt sowieso je ideale drager bij Ergobaby of Tula.

Dat zijn namelijk 2 gelijkgestemde merken, met een gedeelde cultuur en passie voor dragen. Tula en Ergobaby delen dezelfde gegarandeerde topkwaliteit inzake ergonomisch dragen, maar ze zijn verschillend genoeg qua looks en pasvorm om alle ouders een ruim aanbod te gunnen.


WAT MEER INFORMATIE OVER TULA

Het ergonomische draagzakkenmerk Tula ontstond uit het persoonlijke verhaal van Mike & Ula die bij de geboorte van hun tweede kindje op zoek waren naar een vadervriendelijke, ergonomische draagzak. Honderd procent hun ding vonden ze nergens, en dus lieten ze die allereerste Tula gewoon maken door hun Vietnamese grootmoeder.

De dag van vandaag staat Tula alom bekend voor de exclusieve, vrolijke designs in combinatie met die heupvriendelijke, ergonomische draagpositie. Al hun draagzakken, zowel de Tula Free-to-Grow als de Tula Explore waarborgen die natuurlijke kikkerhouding voor je kindje.

HET ASSORTIMENT TULA-DRAAGZAKKEN:

Tula Free-to-Grow

De Free-to-Grow draagzak groeit mee met je baby, vanaf de geboorte tot wel 20 kilogram. Je kan deze drager dus meteen vanaf de geboorte gebruiken, zonder verkleinkussen.

Tula Explore!

En gloednieuw in het assortiment: de Tula Explore! Dat is de allereerste Tula-draagzak waarmee je ergonomisch op de buik, met het gezichtje naar buiten kan dragen. Ideaal voor kindjes die graag dicht bij papa en mama de wereld ontdekken. Deze ergonomische draagzak is te gebruiken vanaf de geboorte, zonder verkleinkussen.

AL ONZE TULA-DRAAGZAKKEN:

  1. Garanderen de ergonomische M-houding voor je kindje.
  2. Zijn voorzien van brede heupbanden en gewatteerde schouderriemen.
  3. Maken het mogelijk om je kindje op 2 verschillende posities te dragen: op je rug en op je buik.
  4. Beschikken over een afneembaar uv-werend zonnekapje.
  5. Zijn voorzien van een klein zakje op de heupband om kleine spulletjes in op te bergen.


WAT MEER INFORMATIE OVER ERGOBABY

"I can do anything #inmyergo", dat is wat Ergobaby garandeert aan jonge ouders. Of het nu voeden, slapen of dragen is, of zelfs naar de winkel gaan, koken of de wereld rondreizen; je baby kan overal deel van uitmaken in zijn ergonomische drager van Ergobaby!

Dus hou jij je kindje graag dicht bij je op je buik, waarbij hij of zij ook naar buiten kan kijken? Draagt je partner jullie kleine schat liefst op de rug? Of zet je je baby op je heup om de wereld samen te ontdekken?

Het kan allemaal met de draagzakken en draagdoeken van Ergobaby. Je kiest zelf welke draagzak het best bij jou en je kind past: een drager met 3 ergonomische posities, of een all-in-one Ergobaby waarmee je op elke positie kan dragen. Allemaal ergonomisch, allemaal even comfortabel.

HET ASSORTIMENT ERGOBABY-DRAAGZAKKEN:

Ergobaby Original

Wil je graag een allround voorgevormde ergonomische draagzak, hét product waarmee Ergobaby ontstond? Ga dan voor de Ergobaby Original!

Ergobaby 360

Ben je op zoek naar een drager waarbij je je kindje in 4 ergonomische posities kan dragen? Dan raden wij je de Ergobaby 360 aan!

Ergobaby Adapt en Omni 360

Heb je een pasgeboren kindje en wil je graag vanaf de geboorte een ergonomische draagzak gebruiken zonder verkleinkussen? Kies dan voor de Ergobaby Adapt of de Ergobaby Omni 360. De Ergobaby Omni 360 is trouwens een echte all-in-one ergonomische drager en de meest veelzijdige ergonomische drager uit het aanbod. Je hebt namelijk geen verkleinkussen meer nodig én je kan je kindje in alle posities dragen.

AL ONZE ERGOBABY-DRAAGZAKKEN:

  1. Garanderen de ergonomische M-houding voor je kindje
  2. Zijn voorzien van brede heupbanden voor optimale steun aan je rug
  3. Hebben gewatteerde schouderriemen
  4. Beschikken over een uv-werend zonnekapje (50+)

ERGOBABY METRO KINDERWAGEN, EEN URBAN CITYLIFE MUST-HAVE!

Of je nu vaak gaat winkelen in de stad, of naar de kust trekt voor fijne wandeltochtjes: de Metro wandelwagen is de ideale bondgenoot. Want de Ergobaby Metro is zó compact dat je er heel makkelijk mee op de bus en op de trein kan.

Hij is zelfs zo licht en klein dat je hem kan meenemen als handbagage in het vliegtuig! Kortom, de Metro is dé perfecte kinderwagen voor allround gebruik.

Ergobaby Metro staat voor comfort op wieltjes.

Dankzij de extra zachte vulling, de uitgebreide ondersteuning en de aanpasbare voetensteun kan je kindje genieten van een zelden gezien comfort in zo’n compacte wandelwagen.

Ontdek de Ergobaby Metro kinderwagen