Kipling, een modieus tassenmerk

Kipling: wat je van apen leren kan…

Kipling is een Belgisch modemerk, herkenbaar aan zijn kleurrijke nylontassen en pluizige apensleutelhangers. Het succesverhaal van Kipling begon in 1987 in Antwerpen. De oprichters vonden hun inspiratie voor Kipling bij niemand minder dan Mowgli, Bagheera de panter en Baloe de beer uit ‘The Jungle Book’! Dit fascinerende verhaal sluit namelijk perfect aan bij het vrolijke en avontuurlijke karakter van het merk Kipling. Het is dan ook niet toevallig dat de merknaam geïnspireerd is op de schrijver van ‘The Jungle Book’, Rudyard Kipling, en de Kipling Monkey werd ontworpen als merkenlogo en sleutelhanger.

De collectie van Kipling bestaat uit accessoires en kwaliteitsvolle nylontassen met een schattige Kipling Monkey sleutelhanger. In hun uitgebreide aanbod met vrolijke keuren en opgewekte prints is er voor iedereen wat wils. Ook voor mooie en functionele babyverzorgingstassen zit je goed bij Kipling.

Op avontuur met een Kipling verzorgingstas

Voor plezierige uitstapjes met je baby is de Kipling verzorgingstas een echte aanrader. Deze kwaliteitstassen hebben een trendy buitenkant en een functionele binnenkant vol superhandige eigenschappen. Je ukkie’s fopspeen kan gemakkelijk opgeborgen worden in het uitneembaar fopspeenvakje. Onderweg je baby’s luiers verversen gaat gemakkelijk met het uitneembare verzorgingsmatje. De Kipling verzorgingstas hoef je niet eens zelf te dragen, maar kan gemakkelijk aan de wandelwagen bevestigd worden, wandelpret met je kleintje is verzekerd!