Dreambee

Dreambee, het eigen merk van Dreambaby

Ben je verliefd op een leuke babycollectie, dan wil je er liefst alles van hebben. Dat is precies waar ons eigen merk Dreambee voor staat: makkelijk je hele uitzet in één stijl kunnen samenstellen.

Essentials, een volledige babyuitzet

Met onze Essentials-lijn verzamel je in één klap een volledige basisuitzet voor je baby. Passeren de revue: slabbetjes, body’s, pyjama’s, eetsetjes, waskussens, bed- en badtextiel, reisbedjes, autostoelen, een wandelwagen, een eetstoel, ... De collectie wordt gekenmerkt door originele kleuren en patronen die je gemakkelijk kan combineren. En dat alles aan een scherpe prijs!

Altijd een origineel thema

Elk jaar stellen we een unieke themacollectie voor, gebaseerd op stijlvolle trends en kleurencombinaties. Elke collectie wordt gekenmerkt door een leuk figuurtje. Sierden al onze Dreambee-producten: de schattige eekhoorn Ayko, de lieve luiaardjes Lila & Lou en het vrolijke konijntje Nino.

Duurzamer katoen

De volledig witte body’s van Dreambee bestaan uit zacht, biologisch katoen. Een zegen voor je baby’s huidje én een lagere impact op het milieu. Tegen 2020 wille we 100% van het katoenvolume voor ons eigen merk Dreambee aankopen als katoen van Better Cotton Initiative (BCI), een label voor duurzamer katoen.

Waar is Dreambee verkrijgbaar?

Ons eigen merk Dreambee vind je terug in de webshop en in alle Dreambaby-winkels.

Voor baby

Dreambee, het eigen merk van Dreambaby
Dreambee, het eigen merk van Dreambaby
Dreambee, het eigen merk van Dreambaby
Dreambee, het eigen merk van Dreambaby