Mutsy: stijlvolle wandelwagens voor ieder gezin

Als je een kindje verwacht, ga je een onvergetelijke tijd tegemoet. Een tijd vol liefde en magische momenten, maar ook een tijd van zoeken naar een nieuw evenwicht. Al sinds 1937 helpt Mutsy ouders hierbij. Dit willen ze bereiken door comfortabele en betrouwbare kinderwagens te maken die je mobiliteit vergroten en zo het leven als kersverse papa en mama vergemakkelijken.

De gehele Mutsy-collectie is modulair opgebouwd en zodanig breed om voor elk gezin en gedurende elke fase een passend systeem te bieden. Het Mutsy-assortiment bevat drie volwaardige wandelwagensystemen en een wendbare buggy die het comfort van een wandelwagen combineert met de compactheid en handigheid van een buggy.

Alle Mutsy-wandelwagens zijn een plezier om mee te wandelen, zowel voor de ouder als voor de kleine passagier. Veelzijdigheid, oog voor ergonomie en gebruiksgemak en dat alles stijlvol vormgegeven: dát is gewoonweg “simple human magic”!

Ontdek het assortiment van Mutsy

 

De i2 wandelwagen

Responsive image

De i2 is Mutsy’s luxe wandelwagen: comfortabel om te gebruiken en mee te wandelen, zowel voor jou als voor je kleintje. De i2 kan gebruikt worden met de draagmand, omkeerbaar wandelwagenzitje, verschillende autostoeltjes en tal van handige accessoires. De rug- en beensteun van het i2-zitje zijn volledig verstelbaar tot een ideale, ergonomische slaappositie. Zo wordt het ruggetje van je baby optimaal beschermd.

 

De NIO wandelwagen

Responsive image

Ontdek de NIO: Mutsy’s nieuwste design. Roept ouders op om op avontuur te gaan. Met zijn lichtgewicht frame, geïntegreerde zonneklep en robuuste design maakt de Nio het makkelijk om op ontdekking te gaan. De NIO kan gebruikt worden met de draagmand, omkeerbaar wandelwagenzitje, verschillende autostoeltjes en tal van handige accessoires. De rug- en beensteun van het NIO-zitje zijn volledig verstelbaar in meerdere standen, waaronder een ergonomische slaapstand: hun meest vlakke ligstand tot nu toe. Tel daar de robuuste wielen met profiel en extra vering bij op en geen weg hoeft onbegaan te blijven!

 

De EVO wandelwagen

Responsive image

Populair bij vele ouders wereldwijd: de Mutsy EVO. Zo comfortabel mogelijk voor je kleintje én voor jou! Een praktische en volledig uitgeruste wandelwagen voor een mooie prijs. De EVO kan gebruikt worden met de draagmand, omkeerbaar wandelwagenzitje, verschillende autostoeltjes en een aantal handige accessoires. Deze combi-wagen heeft een stoere look en is dankzij zijn lage gewicht gemakkelijk te dragen. Daarnaast kan het geheel compact samengevouwen worden en makkelijk overal mee naartoe!

 

De NEXO wandelwagen

Responsive image

Dit kleine broertje van de i2 wandelwagen is een praktische, luxe buggy met een stevige rugleuning en verstelbare rug- en beensteun. De NEXO is handig in gebruik en in een handomdraai in te klappen tot een zeer compact pakket. De NEXO bestaat uit een frame met zitje, dat door de bijzonder vlakke ligstand geschikt is voor kindjes vanaf 0 maanden. Indien gewenst kan er een autostoeltje op het frame geplaatst worden. Kortom: De NEXO biedt het comfort dat je gewend bent van een Mutsy-wandelwagen, maar de compactheid en handigheid van een buggy. Ook ideaal voor vakanties en dagjes op pad!n worden en makkelijk overal mee naartoe!