NATTOU

Ontdek de zachte wereld van de Nattou knuffels

Al sinds 1988 ontwikkelt Nattou de zachtste en veiligste babyknuffels, die ondertussen in meer dan 45 landen voor heel wat knuffelplezier zorgen. En nog steeds draaien de Nattou-creaties rond drie sleutelaspecten: aaibare stoffen, duurzame materialen en een betoverende vormgeving. Nattou is dus helemaal thuis in de wereld van je baby en slaagt er zo in om artikelen te ontwikkelen die perfect aansluiten bij de noden van de allerkleinsten. Zo vind je in de Nattou-collecties duidelijke contrasten en kleurrijke patronen, net waar je baby van houdt.

Meer info

Veiligheid en kwaliteit

Alle artikelen worden bovendien in-house gecreëerd, met veel aandacht voor innovatie, maar vooral een sterke focus op veiligheid en kwaliteit. Zo blijft elke creatie opgewassen tegen de enthousiaste liefkozingen van je baby. En net omdat veiligheid een eerste prioriteit is, beantwoorden alle Nattou-artikelen aan zeer strenge kwaliteitsnormen. Zo worden alle stoffen niet alleen op hun zachtheid en duurzaamheid geselecteerd, ze worden ook aan de strengste veiligheidsvoorschriften onderworpen. Zorgeloos je baby zien knuffelen, daar stelt Nattou alles voor in het werk. Het ontwerp van de Nattou-knuffels, de selectie van de stoffen, het uitsnijden, naaien, afwerken en verpakken: elke stap in het productieproces wordt nauwkeurig gecontroleerd in erkende laboratoria volgens de officiële Europese voorschriften.

Knuffels en meer

De knuffelzachte vriendjes van Nattou zijn er dus om je baby op een veilige manier vertrouwen te geven, tedere geborgenheid en zachte troost. Maar naast het grote assortiment aan knuffels, heeft Nattou ook wandelwagens, babyspeelgoed en nog veel meer. Het uitgebreide en unieke aanbod wordt bovendien 2 à 3 keer per jaar aangevuld met volledig nieuwe collecties. Van knuffels tot speelgoed en bedtextiel: met Nattou richt je de volledige babykamer in!

Gouden Nattou-knuffeltips

TIP 1

Voorzie de Nattou-knuffel van een label met je contactgegevens.

Zo is het makkelijk voor die vriendelijke vinder om je baby z’n verloren knuffel snel terug te kunnen bezorgen.

TIP 2

Neem een nieuwe Nattou-knuffel na het wassen eerst een aantal nachten bij jou in bed.

De knuffel neemt je vertrouwde geur over en zorgt er zo voor dat je baby zich in z’n bijzijn extra veilig en geborgen voelt.

TIP 3

Haal meteen twee exemplaren van de nieuwe Nattou-knuffel in huis en hou een dubbelganger van de favoriete knuffel van je baby achter de hand.

Zo kan je drama’s bij verlies voorkomen. Wissel tussen beide exemplaren evenwel regelmatig af. Dan hoeft je baby geen verschil te merken.

Jouw favoriete Nattou-artikel niet gevonden op dreambaby.be?

Niet getreurd! Artikelen van Nattou die niet standaard in ons assortiment zitten, kunnen we speciaal voor jou bestellen. Ontdek hieronder welke collecties je volledig in huis kan halen.

Voor je bestelt:

  • Op deze artikelen geldt een aankoopverplichting.
  • Houd rekening met een langere levertermijn (gemiddeld 6 tot 8 weken).
  • Artikelen op bestelling kan je ook op je geboortelijst zetten. Meer info vind je hier.

Ontdek hier de collecties van Nattou