Slaap op je beide oren dankzij Nova Babycall

Nova Babycall, een innovatief merk uit Noorwegen

Nova Babycall is een Noors merk dat zich reeds sinds de jaren 90 specialiseert in babyfoons. Als een ware visionair zijn gebied ontwikkelde Nova Babycall vooruitstrevende modellen die de normen voor babyfoons verlegden.

Voor Nova Babycall en zijn ingenieurs is de veiligheid en gezondheid van je kind prioriteit nummer één. Daarom ontwikkelen ze betrouwbare babyfoons zonder schadelijke straling. De babyfoons van Nova Babycall hebben niet enkel een verfijnd design, maar zijn bovendien ook gemakkelijk te gebruiken.

Nova Babycall: betrouwbare babyfoons

Nova Babycall ontwikkelt kwalitatieve babyfoons en maakt er een punt van om de schadelijke straling voor baby’s te verminderen. Zo is de Smart Nova babyfoon voorzien van CARE (Cordless Anti-Radiation Environment) technologie. Deze vermindert 98% van de golven vergeleken met een babyfoon met DECT technologie. Dankzij deze technologie hoor je enkel het belangrijkste, namelijk wanneer de baby huilt of roept. Je zal dus ’s nachts ook nooit meer onnodig gewekt worden door andere geluiden.