OXO tot: praktisch eten en drinken voor ouders én kinderen

Het Amerikaanse merk OXO tot maakt producten waarvan je denkt: ‘Waarom heeft niemand hier ooit eerder aan gedacht?’ Het antwoord? Omdat niemand ooit echt heeft gekeken. Hoe houden baby’s hun lepel precies vast? Waar raakt hun neusje hun beker wanneer ze drinken? Hoe worden zuigflessen schoongemaakt? Gewapend met een antwoord op al deze en nog meer vragen maken ze bij OXO tot gebruiksvoorwerpen een pak praktischer.

Wat dacht je van bordjes met een verzwaarde bodem? Of van drinkbekers met antislip? Wat vind je van diepvriesdoosjes voor babyvoeding? Of van bestek dat niet van tafel kan rollen? Is een bord met een rand die kindjes helpt om eten op hun lepel te krijgen, geen goed idee?

OXO tot maakt het leven van kindjes én hun ouders praktischer, en dat in verschillende categorieën:

DRINKEN

OXO tot heeft de perfecte beker die jou én je kleine lieveling gelukkig maakt. Met veel trots stellen we jullie een reeks anti-lekbekers voor die meegroeien met je kindje: de OXO tot Transitions Cups. Ideaal toch?

Transitions drinkbeker met handvaten

De zachte tuit zorgt voor een makkelijke overgang van de fles of de borst, naar de beker.

Transitions rietjesbeker

Grote dorst? Deze anti-lekbeker heeft een inhoud van 250 ml!

5 VOORDELEN OP EEN RIJTJE

  • 1.  In de bovenkant van de bekers is er een uitsparing voor de neus van je kindje. Zo kunnen ze altijd perfect ademhalen.
  • 2. De bekers groeien vanaf 4 maanden mee met je kindje, voor elke fase een perfecte beker.
  • 3. Alle Transitions Cups zijn anti-lekbekers, dankzij de handige (én hygiënische!) dekseltjes.
  • 4. Alle cups zijn aanpasbaar: met of zonder handvaten, je kan puzzelen zoveel je wil.
  • 5. 100% veilig. Vrij van BPA, ftalaten, nitrosamine, latex, tricolan, lood en pvc.

ETEN

Heb je wel eens eten weten ontsnappen uit het bord van je kindje? Rollen lepel en vork altijd weer van rafel? Beperk het gemors en de frustratie tot een minimum met het handigste eetgerei ter wereld. Specifiek ontworpen om het eetmoment handiger, praktischer en leuker te maken!

Bordje met verzwaarde bodem

Is je kindje op het punt gekomen dat hij enkel nog wil eten als hij het zélf mag doen? OXO tot schiet je te hulp! De bordjes voor peuters hebben een verzwaarde bodem in antislip én een afneembare, hogere rand die kindjes helpt om eten op hun lepel te krijgen. Succes gegarandeerd!

Slimme vork en lepel

Deze vork en lepel hebben antislip handgrepen die niet helemaal rond zijn. Zo rolt het bestek niet op de grond en glijdt het niet in de kom of in het bordje!

Ontdek het volledige OXO tot assortiment